Jeremy Renner (51) u kritičnom je, ali stabilnom stanju nakon što je ozlijeđen dok je bio u ralici.

Glumac je u nedjelju helikopterom prevezen u bolnicu, a njegov glasnogovornik je rekao za Deadlline da je doživio 'nesreću povezanu s vremenskim nepogodama dok je čistio snijeg.'

Jeremy Renner je u bolnici nakon nesreće
Profimedia 

Renner, koji je zaljubljenik u velike strojeve, često objavljuje slike i videozapise na kojima uživa u svom domu u jezeru Tahoe u Sierra Nevadi gdje ga se može vidjeti kako čisti svoj prilaz.

'Od sada možemo potvrditi da je Jeremy u kritičnom, ali stabilnom stanju s ozljedama koje je pretrpio nakon što je ranije danas doživio nesreću povezanu s vremenskim uvjetima dok je čistio snijeg', rekao je Sam Mast za CNN.

Glumčev glasnogovornik je rekao da Jeremy ima odličnu njegu u bolnici i da je obitelj s njim. Rennerov susjed je ispričao što se dogodilo. Naime, glumac je bio sam te je pokušao očistiti prilaz svoje kuće na jezeru Tahoe.

Jeremy Renner nastradao dok je čistio snijeg
Profimedia 

Koristio je ralicu njemačkog proizvođača te je ralica slučajno prešla preko glumčeve noge. Izgubio je mnogo krvi, ali srećom što mu je susjed liječnik te mu je uskočio u pomoć i podvezao mu nogu. Trenutno je u stabilnom stanju, a osim noge ima ozljede i drugih dijelova tijela.