Jedna od domaćih najuspješnijih dizajnerica interijera,Mirjana Mikulec, ovih dana je uživala s obitelji na Maldivima. Fotografije s odmora objavila je na Instagramu, a sada je pozirala sa suprugom Krešimirom kojeg rijetko pokazuje i njihovim dvjema kćerima – starijom Mateom i mlađom Mijom.

Godišnji s dragim prijateljima za pamćenje. Bilo nam je divno, opustila sam se kao nikad, a sad idemo poslovno na još jednu drugu destinaciju. Naravno i poslovno i privatno. Naših klijenata ima svugdje u svijetu. Pogađate gdje? Ne, nije Pariz! P.s. ne pamtim kad sam zadnji put objavila obiteljsku sliku gdje smo svi skupa, stalno netko fali!’, stavila je u opis fotografija. 

Mirjana je s Krešimirom u braku 21 godinu. 'Znatno drukčije nego kada smo tek počeli hodati, ali svako vrijeme nosi svoje prednosti. Uživamo u zajedničkim trenucima, no kad imaš puno obaveza, vrijeme brzo prolazi. To najbolje vidimo na našim djevojčicama koje tako brzo rastu. Suprug Krešo i ja smo poduzetnici i znamo se još od školskih dana pa imamo međusobno puno razumijevanja i uvažavanja, a to je najvažnije u vezi. Zaista sam sretna što sve savršeno funkcionira', rekla je jednom prilikom za Story.

A da Mikulec voli putovati, otkrila je ranije za Story. 'Putovanja su mi velik izvor inspiracije, a kako vrijeme odmiče, postala su i način života. Na njima se opuštam, praznim, obnavljam i nadahnjujem. Mnogo sam naučila upoznavajući različite ljude, kulture i krajeve', ispričala je.