Goran Navojec (52) u posljednje vrijeme češće se pojavljuje u javnosti, a ovog puta je promovirao svoj novi projekt.

Jedan od omiljenih hrvatskih glumaca bio je na promociji nove HRT-ove serije 'Oblak u službi zakona' autora Snježane i Gorana Tribusona. Riječ je o obiteljskoj humorističnoj seriji u kojoj je Goran utjelovio Ludviga, jednog od vlasnika lokalne birtije.

'Mislim da je super da HRT radi promocije naših domaćih serija i filmova, jer se jako malo ulaže u promocije istih. Lijepo je to da cijela ekipa pogleda konačni proizvod zajedno. Moj je osjećaj da će biti jako šarmantno, toplo i simpatično kako to već Snježana i Goran rade i nadam se da će se serija u konačnici publici svidjeti', rekao je glumac o seriji za HRT.

Goran Navojec na promociji serije Oblak u službi zakona
Jurica Galoić/PIXSELL 

Navojec je bio odlično raspoložen na promociji i pozirao je u društvu kolega. Nosio je traperice, crnu majicu i bež kaput, a ta je kombinacija isticala njegovu sve vitkiju figuru. U fokusu je bila i njegova frizura koja je prilično popularna, a kod nje je na sredini kosa duža i začešljana unatrag pomoću gela ili voska.

Glumac je prvi put pokazao promjenu imidža i gubitak kilograma još u srpnju na 69. Pula Film Festivalu, a nedavno se pojavio u javnosti na premijeri filma 'Garbura' redatelja Josipa Žuvana kako bi podržao svoju dugogodišnju djevojkuMariju Škaričić (45). Par se nije zajedno fotografirao, a u dugogodišnjoj su vezi i ne pričaju o ljubavnom životu.

Goran Navojec je izgubio na težini
Slavko Midzor/PIXSELL 

Navojec je poznat po tome da svoju privatnost drži daleko od očiju javnosti, no prije nekoliko mjeseci je otkrio što je za njega prava ljubav. 'Ona o kojoj se ne priča', rekao je u intervjuu za Večernji list. Objasnio je i doživljava li sebe privlačnim s obzirom da ga dosta žena smatra takvim.

'Poručite tim ženama da itekako imaju ukusa, a za mene kao glumca puno je važnije da im budu privlačni likovi koje igram', rekao je Goran. Našalio se i da godinama čeka neki kompliment.

Iza sebe ima brak s Larisom Lipovac Navojec s kojom je ostao u odličnim odnosima te zajedno odgajaju sina Grgura.

Goran Navojec i Marija Škaričić su u dugogodišnjoj vezi
Robert Gašpert 

'Dvije su stvari. Prvo, kad imaš dijete s čovjekom s kojim si bio dobar dio života. Ipak smo mi bili 13 godina zajedno. Mislim da je za dobrobit djeteta važno da su tu tata i mama zbog cijelog njegovog života, zbog ljubavi i kako će on to prebroditi emotivno. Druga stvar je što smo Goran i ja uvijek bili jako dobri prijatelji i puno prije nego što smo započeli vezu. Tako da je meni jednostavno nezamislivo da nemam njega tu s lijeve i desne strane. Vjerojatno tako i on mene, za poslove i neke životne savjete. Nije sve samo vezano za dijete. Poklopilo se i to da smo si našli dobre partnere i da smo svi zajedno super. Svi zajedno imamo Grgura, zajedno radimo na tome da je obitelj tu na prvom mjestu. Ne vidim smisao u micanju Goranovog prezimena jer mi se dijete preziva Navojec, ja već dugo vremena oba prezimena koristim. Ne osjećam još potrebu nešto micati', rekla je Larisa prošle godine za Story.hr.