Najmlađa kći legendarnog glumca Rade Šerbedžije, 25-godišnja Milica Šerbedžija, nedavno je zaintrigirala javnost zahvaljujući svojoj glazbi i umjetničkom imenu Eliot Alma.

Milica je na glazbenoj sceni debitirala krajem prošle godine s pjesmom 'Eliot and I’ i tako se našla u središtu pozornosti, pogotovo zato što mnogi nisu znali kako izgleda.

Inače, ona je rođena u Londonu, a odrasla je u Los Angelesu i Rijeci. Trenutačno živi u Zagrebu, gdje planira osnovati bend, nakon što je diplomirala na ‘Paul McCartney’s Institute For Performing Arts’ u Liverpoolu.

Njezinim uspjehom se na društvenim mrežama pohvalio i ponosni otac Rade.

'Cijela naša obitelj Šerbedžija - Udovički je danas nekako posebno sretna i ponosna. Naša Milica je objavila prvu pjesmu sa svoga novoga albuma. Eliot Alma. To joj je umjetničko ime. Ne znam otkuda je pokupila Eliota, a Alma je jedno od njenih imena, jer je ona upisana u knjigu rođenih kao Milica Alma. Sjećam se kako sam je vozio u Los Angelesu u njezinu školu blizu Malibua. Trebalo nam je 40 minuta do njezine škole, tako da smo rano ustajali i kretali na taj naš put oko 7 ujutro... Imala je trinaest godina i pisala je pjesme. Ponijela bi gitaru i pjevala mi do škole svoje nove pjesme… Bilo ih je mnogo i gotovo svakoga jutra imala je jednu novu…. Mislim da se u poeziju ponešto razumijem, ali stihovi naše male kćeri Milice su me potpuno razoružavali svojim stilom i nekom dubokom misaonošću. Kao da je iz nje pjevala neka stara duša…', napisao je prije nekoliko mjeseci te dodao:


'Sada je ona mlada i zrela žena. Završila je Muzičku akademiju LIPA u Liverpoolu i snimila je svoj prvi album sa svojim prijateljima, studentima te sjajne Muzičke akademije koju je 'svome gradu', osnovao Paul McCartney. Znam, vjerojatno će njezine pjesme poletjeti u svijet i pronaći svoje slušatelje, ali ja se veselim toj privilegiji, da ih ona najprije pjeva meni i svojoj majci Lenki i svojim sestrama Nini, Vanji i Luciji. I svome bratu Danilu. I svojim nećacima Sergeju, Ivanu, Nastji, Pavlu i Kali… Kao da ih je i pisala samo za nas…'.