Bivši direktor Googlea, Eric Schmidt, nerijetko se nalazi na meti tračeva zbog svog ljubavnog života.

67-godišnjaka su oduvijek povezivali s lijepim i dosta mlađim djevojkama, a prije dvije godine svi su brujali o aferi 'prsten'.

Navodno je tada Schmidt djevojci s kojom se često družio poklonio prsten od 10-karatnog zlata, zanemarujući činjenicu da je oženjen. Eric Schmidt i Michelle Ritter, koja je od njega mlađa 39 godina, tada su viđeni u Novom Meksiku.

Eric Schmidt s mladom ljubavnicom
Profimedia 

No, unatoč tome što je od brojnih nagađanja prošlo dosta vremena, Eric, čije se bogatstvo procjenjuje na 13,2 milijarde dolara, prije nekoliko dana ponovno je viđen u društvu zanosne brinete.

Duo je proveo vikend u Las Vegasu. Milijarder je snimljen na privatnom letu s mladom djevojkom, a kasnije se našao s njezinim prijateljicama.

Mnogima nije jasno što se događa s milijarderom koji je 42 godine u braku s Wendy Schmidt s kojom se vjenčao 1980. godine. No, navodno uživa svu slobodu koju otvoren brak nudi, a njegovoj supruzi navodno ne smeta njegovo ponašanje.

profimedia-0748545248.jpg
Profimedia 

Dok je Schmidt tako odbacio vjenčani prsten, na ruci mlade Michelle zasjao je veliki dijamantni prsten.

Kako prenosi Page Six, Schmidt je imao ljubavnu aferu i s Alexandrom Duisberg, koja je također znatno mlađa od njega, s kojom je navodno htio imati dijete.

Tijekom svog 40-godišnjeg braka s Wendy, Schmidt je imao više afera s mlađim ženama, uključujući vezu s televizijskom voditeljicom, direktoricom za odnose s javnošću i vijetnamskom pijanisticom. Zanimljivo, navodno je svakoj dao prsten.