Petar Grašo otkrio je planove u glazbenoj karijeri za 2023. godinu, te otkrio čemu se najviše veseli. 

'Puno je planova koje moramo realizirati, očekuje nas turneja po Americi i Kanadi, u planu je i Australija. Najviše sam fokusiran na dovršavanje nove pjesme koja će biti objavljena krajem veljače, a u planu je da se konačno izda i album. U vrtlogu svega toga najvažnije mi je da se posvetim obitelji što više mogu i da uživam u trenucima odrastanja djeteta jer je to neizrecivo vrelo radosti', rekao je Petar za Jutarnji list.

Hana Huljić i Petar Grašo u Beogradu prije njegovog koncerta
Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL 

Podsjetimo, ljetos je Grašo podigao prašinu jer se požalio da zbog obaveza nije stigao provoditi vrijeme s obitelji koliko je i sam htio. 'S obzirom na to da sam ja svoju godinu popunio koncertima i prije nego što se ona rodila, ne stignem je, nažalost, u toj mjeri ni vidjeti. Ona je još beba, nije toliko involvirana u glazbu uopće. Vidjet ćemo njezine afinitete, polako', rekao je tad pjevač.

Petar Grašo i Hana Huljić su se vjenčali u Splitu u subotu 19. veljače, u crkvi Svetog Dominika, u krugu obitelji i bliskih prijatelja. Hani je kuma bila njena najbolja prijateljica, pjevačica Domenica Žuvela, dok je Petar imao čak tri kuma: košarkaša Dinu Rađu, slovenskog chefa Tomaž Kavčiča i svog prijatelja iz djetinjstva.

Petar Grašo i Hana Huljić imaju kćer Albu
Armin Durgut/PIXSELL 

Petar je jednom prilikom otkrio detalj o vjenčanju koji dotad nismo znali. Točnije rečeno - plan koji su imali, ali ga nisu uspjeli provesti u djelo.

'Hana i ja smo imali romantičnu ideju prošetati gradom od naše kuće do one crkvice jer u veljači nema ljudi. Htjeli smo kupiti sladoled i prošetati do vjenčanja. No, došli smo s dva crna kombija, a imali smo i osiguranje. Iznenadilo nas je što su nas novinari čekali ispred kuće, a jedna je poznata novinarka rekla da smo Hana i ja vratili paparazze u Hrvatsku. Što manje detalja o sebi iznosiš u javnosti, to više ljudi ima potrebu zabadati u tvoj život.

Vjenčanje je bilo druženje s prijateljima, zabava bez tradicionalnih rituala. Imali smo i običnu tortu koju je napravio moj kum. To je moja životna filozofija. Ja si mogu priuštiti tortu od 20 metara i poruka bi bila da imamo najveću tortu, ali smo htjeli imati najukusniju. Takav život i treba biti, izvana skroman, a iznutra pun raznih ukusa', objasnio je Grašo u emisiji 'Milizam'.