Srpska pjevevačica Katarina Ostojić Kaja (39) već je neko vrijeme u vezi s hrvatskim tenisačem Bornom Ćorićem (26), ekskluzivno doznaje Kurir.

Pjevačica i sportaš upoznali su se prije nekoliko mjeseci preko zajedničkog prijatelja i vrlo brzo među njima su počele frcati iskrice.

Kaja Ostojić i Borna Ćorić su novi par
Nemanja Nikolić/Kurir 

Prema Kurirovom izvoru, Ostojić isprva nije htjela prihvatiti Ćorićevo udvaranje jer je znatno mlađi od nje, čak 13 godina, no s vremenom je ipak popustila. Službeno su se počelo viđati prije nekoliko tjedana, ponekad u Zagrebu, a ponekad u Beogradu.

Posljednji put su bili zajedno u četvrtak navečer, kada ih je Kurirova ekipa snimila u jednom restoranu u kojem je te večeri pjevao Ljuba Aličić. Dobili smo dojavu da će Borna tog dana letjeti u srpsku prijestolnicu i da je plan prvo otići u stan u kojem živi Kaja, a potom izaći u provod.

Kaja Ostojić i Borna Ćorić u izlasku u Beogradu
Nemanja Nikolić/Kurir 

Ipak, prije odlaska u grad odlučili su malo trenirati. Kaja je svog novog dečka odvela u fitness studio u kojem radi njezin bliski prijatelj Nikola Anđelić.

Anđelić se tog dana na Instagramu pohvalio da mu je u goste došao poznati hrvatski tenisač, trenutno 23. na ATP listi. Nakon toga je par proveo sat vremena u jednom kafiću, a potom su otišli u njen stan.

Istog dana navečer, oko 21 sat, pjevačica i tenisač došli su u restoran, a tamo su ih već čekali njeni prijatelji Nikola i Duško. Bili su smješteni u glavnoj sali restorana, za jednim od središnjih stolova. Kaya je sjedila tik do Borne i, koliko god se trudila da se to ne primijeti, bilo je očito da između njih dvoje postoji nešto više od prijateljstva.

Borna Ćorić i Kaja Ostojić viđaju se u Beogradu i Zagrebu
Nemanja Nikolić/Kurir 

Cijelo vrijeme su jedno drugom pričali na uho i nježno šaputali, neprestano se gledajući i smiješeći se.

Kaja ostojić i Mateo Pavlović prekinuli su u srpnju 2022.
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

Pjevačica je ranije bila u vezi s riječkim nogometašem Mateom Pavlovićem, no prekinuli su u srpnju 2022. godine. 'Ne bih ništa pretjerano sad o tome pričala. Želim ostati dostojanstvena. Jednom kad odem, više se ne vraćam', rekla je tada ljepotica za Novu.rs. Mateo je od nje bio mlađi sedam godina.