Pjevačica Katy Perry i australska manekenka Miranda Kerrsusrele su se na crvenom tepihu na 20. G'Day USA Arts Gali u Los Angelesu.

I bio bi to sasvim običan susret da se ne radi o bivšoj supruzi i sadašnjoj zaručnici glumca Orlanda Blooma koje su se srdačno pozdravile, a zatim i zajedno pozirale. No niti to nije sve.

Katy Perry i Miranda Kerr se odlično slažu
Profimedia 

G‘Day USA Arts Gala organizira udruženje američkih Australaca, a njome se odaje počast njihovom doprinosu američkom šoubiznisu. Miranda je bila jedna od dobitnica te večeri, a nagradu joj je uručila upravo Katy.

Ipak, od prije je poznato kako se dame odlično slažu, a Orlando se počeo viđati s pjevačicom tri godine nakon razvoda od Mirande 2013. godine. S bivšim supermodelom ima i sina Flynna koji je jako vezan za Katy, što Mirandi nimalo ne smeta.

Orlando Bloom i Miranda Kerr zajedno su dobili sina
Profimedia 

Katy i glumac zaručili su se 2019. godine te imaju kćerkicu Daisy koja je rođena u ljeto 2020. godine. Jednom su prekinuli, a tada je Katy iskreno priznalo kako je razmišljala na najgore. Srećom, brzo su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga.

Profimedia O

Miranda je od 2017. godine u braku s biznismenom Evanom Spiegelom s kojim je dobila dvoje djece.

'Toliko sam sretna što su se Orlando i Katy našli i toliko sam zahvalna što sam ja pronašla svog nevjerojatnog supruga i zbog toga što se svi zajedno poštujemo. Kada dođu trenuci u kojima zajedno moramo rješavati probleme, uvijek nađemo kompromise i napravimo ono što je najbolje za našu obitelj', rekla je jednom prilikom Miranda.