Srpski tenisač Novak Đoković osvojio je deseti Australian Open u karijeri. Osim toga, to mu je 22. Grand Slam titula te se vraća na sam vrh ATP ljestvice.

A i nakon njegove pobjede, ne prestaje se govoriti o njegovom odnosu s trenerom Goranom Ivaniševićem na kojeg je urlao i divljao tijekom finalnog meča.

'S njim radim četiri godine, ali još uvijek se ponekad čudim kako njegov mozak radi. Dao je sve, 77 terapija dnevno. Svaki dan je bio sve bolji i bolji. Nisam ovo očekivao, iskreno. Bio sam šokiran', rekao je Ivanišević nakon Novakove pobjede. Đoković mu se konačno ispričao u govoru na što se Ivanišević urnebesno nasmijao.

Sada se Goran napokon vratio u Zagreb, a taj je trenutak na svom Instagramu obilježila i njegova supruga, radijska voditeljica Nives Ivanišević.

'Napokon', napisala je Nives uz fotografiju na kojoj je skočila u naručje svom suprugu, a potom je otkrila da je iza fotoaparata stajao njihov 5-godišnji sin Oliver. Također, na fotografiju je upao i njihov kućni ljubimac.

Podsjetimo, Đoković je u tri seta savladao Grka Stefanosa Tsitsipasa, no meč je bio itekako napet. U jednom trenutku ovogodišnjeg finala Novak je žestoko vikao na svog trenera Gorana Ivaniševića. U govoru nakon osvojenog trofeja ipak mu se javno ispričao, a Ivaniševićeva reakcija bila je urnebesna.

'Kakvo putovanje za moju obitelj, za moj tim, za mene... Ne znam odakle početi. Ništa ne uzimam zdravo za gotovo. Znam da ponekad morate tolerirati i najgore strane mog karaktera, i na terenu i izvan njega. Cijenim ljubav, strpljenje i podršku koju mi dajete', govorio je Đoković, a onda uz smijeh pogledao prema Ivaniševiću.

'Zašto se smiješ, Gorane? Ne znam hoćeš li mi ikad oprostiti za ono što sam vam radio sve ove godine, ali moram ponoviti da je ovaj trofej vaš koliko i moj. Hvala vam iz dubine duše', rekao je. Ivaniševićeva reakcija nasmijala je sveprisutne.