Posljednjih nekoliko tjedana mnogo se pisalo o navodnom odnosu glumaca Momčila Otaševića i Ane Uršule Najev nakon njegovog razvoda braka s Jelenom Perčin.

Dok Momčilo i Jelena o tim navodima mudro šute, Ana Uršula je demantirala glasine.

Ana Uršula Najev je nastupala na Korčuli
Instagram 

'Momo i ja smo kolege i nikad nismo imali, niti imamo ljubavni odnos. To da sam ja razlog njihovog razvoda nema nikakve veze s istinom i zdravim razumom. To je između ljudi koji se razvode i trebali biste njih upitati za detalje. Momo ima dvoje male djece i smatram da zbog toga javnost zaslužuje znati istinu. Barem iz poštovanja prema svima bližnjima, ako već ne postoji poštovanje prema nama.

Prva zajednička fotografija Momčila Otaševića i Ane Uršule Najev nakon glasina o vezi
Instagram 

Činjenica da trenutno snimam seriju u kojoj mi je on glumački partner, kolega i prijatelj koji trenutno prolazi kroz proces razvoda, potpuno je, eto, dovoljna da me se javno, bez ikakvog potkrijepljena, dokaza ili bilo kakvih suvislih informacija, proziva kao krivca za rastavu mojih kolega. Bez ikakve zadrške usuđuje me se nazvati razaračicom obitelji i braka’, komentirala je između ostalog za Slobodnu Dalmaciju.

Ana Uršula je od glasina nakratko pobjegla u Brazil gdje je vrijeme provodila s majkom i polusestrom, a zatim se vratila u Hrvatsku i bacila na posao.

Osim glume, Ana je poznata i po dobrom glasu, a nedavno je najavila i koncert na Korčuli koji je odradila jučer.

'Veljaču otvaramo koncertom i predstavom. Startamo sutra, 1.2. u Smokvici na Korčuli gdje ćemo Black Coffee i ja nastaviti dobru novu tradiciju jazzysouliranja. Sportska dvorana u 19:30 h! Ulaznica je jos malo, požurite po svoju', napisala je uz nekoliko svojih glamuroznih fotografija na Instagramu.

'Nastavljamo u subotu 4.2. u 20 h u Gradskom kazalištu mladih u Splitu gdje će na sceni opet zaigrati Cabaret 'Splićanke'. Predstava je RASPRODANA ...a između toga snimamo novu sezonu 'Kumova'. Vidimo se! Uskoro novi datumi predstava’, dodala je.

Nakon koncerta, Ana je na svojim Instagram Storyjima objavila dio atmosfere, a mogli smo vidjeti da je nastupala u uskoj, smeđoj haljini. Fotografije i videozapise dijelili su primarno njezini prijatelji, a onda ih je ona objavila na svom Instagramu.

Ana Uršula Najev imala koncert na Korčuli
Instagram 

Jedan od Storyja na svom je Instagramu podijelio i Davor Bernardić, bivše glavno ime SDP-a, na kojemu možemo vidjeti Anu Uršulu na pozornici kako pjeva Oliverovu pjesmu 'Stine'. 

Ana Uršula Najev imala koncert na Korčuli
Instagram 

A na Korčuli se nedavno našao i Momčilo Otašević. Da osim 'Kumova' imaju i druge projekte, ranije je otkrio glumac kad je podijelio fotografiju s broda na kojoj nasmijan i veseo pozira s kolegom Vladimirom Posavcem Tušekom, a kojom je kazalište Kabina najavilo njihovu predstavu u Blatu na Korčuli.