Sinoć se u Los Angelesu održala 65. dodjela glazbenih nagrada Grammy, a crvenim tepihom prošetalo je mnogo modnih promašaja. Među nesretnicima, našla se i jedna ne baš omiljena celebrity ličnost, starleta i bivša striptizeta Blac Chyna.

Dobro poznata kao žena od skandala, nikada nije u potpunosti naučila što je moda, a to je pokazala i u najnovijem pojavljivanju na crvenom tepihu. Naime, za ovu je priliku Chyna odabrala crni korzet/bodi prekriven perjem, perlicama i ukrasima, a komad joj je obujmio cijeli gornji dio tijela pa i glavu.

Blac Chyna na Grammy dodjeli nagrada
Profimedia 

Kombinaciju je dodatno začinila jakom šminkom na očima koja je odavala dojam kao da plače, a teško je ne primijetiti lice izobličeno estetskim operacijama. Osim toga, uvećala je i stražnjicu i grudi po uzoru na svoje bivše prijateljice iz Kardashian-Jenner klana, a s godinama je postala samo njihova loša kopija.

Blac Chyna na dodjeli nagrada Grammy
Profimedia 

Inače, Chynu dugo vremena nismo mogli vidjeti u javnosti, pogotovo otkako se posvađala s najpoznatijom reality obitelji. 

Podsjetimo, početkom 2016. godine jedini brat u obitelji, Rob Kardashian, započeo je vezu sa Chynom, a zaručili su se u manje od mjesec dana. Njegova obitelj smatrala je da srlja, što se na posljetku ispostavilo točnim, a dogodila se i slučajnost da je Chyna bila bivša cura repera Tyge, koji je tada bio u vezi s Robovom sestrom Kylie Jenner.

Rob Kardashian i Blac Chyna dobili su kćer Dream
Profimedia 

Već u studenom 2016. godine Rob i Chyna dobili su kćer Dream Renee, a njihova veza je završila u veljači 2017. godine. Raskid je bio prilično buran, i javno i privatno - žestoko su se prepirali gdje god su stigli, preko društvenih mreža, američkih medija te su usput curile Chynine golišave fotografije uz optužbe da ga je varala s brojnim muškarcima.

I naravno, tužili su se i uništavali si međusobno imovinu. Usto su pokrenuli i žestoku sudsku parnicu zbog skrbništva nad kćeri koju mu je bivša striptizeta u početku doslovno otela iz obiteljskog doma i otišla.

Rob je nakon toga pao u depresiju, ponovno krenuo nabijati kilograme tražeći utjehu u hrani, a mjesecima nije izlazio iz kuće

Samim time, Chyna je godinama bila prava noćna mora i za ostatak obitelji Kardashian-Jenner.

Naime, tužila ih je za klevetu i navodno uplitanje u njezin E! ugovor u parnici vrijednoj 100 milijuna dolara. Također, tvrdila je da je slavna obitelj kovala urotu protiv nje nakon čega je serija, 'Rob & Chyna', otkazana nakon jedne sezone 2017. godine.

Rob Kardashian i Blac Chyna dobili su kćer Dream
Profimedia 

U međuvremenu, odvjetnik Kardashianovih tvrdio je da je prekid Roba i Chyne doveo do otkazivanja serije, dok su producenti situaciju nazvali 'tužnom'.

Više modnih izdanja s ovogodišnje Grammy dodjele nagrada, kao i najveće promašaje, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Grammy haljine 2023.