'Vječna djevojčica' Sanja Doležal otkrila je koju si je životnu želju ispunila.

'Sinoć, prva večer Sanremo festivala, konačno ostvarena želja da vidim i čujem uživo najstariji festival na svijetu. Fascinantno', napisala je Sanja.

'Prelijepa dama', 'Žena s najljepšim osmijehom i to se s godinama nije promijenilo', 'Prelijepa dama u punom smislu te riječi', 'Lijepa i zgodna žena', neki su od komentara.

Krajem godine Sanja je u intervjuu za magazin Story progovorila o 2022. godini, životu na Mrežnici i djeci. Njezina kći Lea studira jazz u Londonu, a sin Luka je završio Prirodoslovno-matematički fakultet. Nije skrivala koliko je ponosna na njih, a dotaknula i njihovog odrastanja i odlaska 'u bijeli svijet'.

'To je dio čari roditeljstva. Pripremaš se za to od trenutka njihova rođenja. Nemam problema s tim da odlaze u druge zemlje. Danas je svijet zaista povezan i ništa više nije tako daleko kao nekad. Uvijek sam ih podržavala u njihovim ciljevima i snovima jer kad su oni sretni, ja sam još sretnija', rekla nam je Sanja.

Sanja Doležal progovorila o djeci
Robert Gašpert 

O 2022. godini imala je riječi hvale.

'Privatno je bila dobra godina. Nakon dvije i pol godine s manje druženja i putovanja bila sam na predivnom krstarenju Jadranom s divnim i inspirativnim ljudima, uživala u pustoj uvali na Dugom otoku, bez telefona, televizora i ljudi. Kao i svake godine, i ove sam posjetila kćer u Londonu, pogledala nekoliko mjuzikla i koncert Abba Voyage. Svaki se put trudimo obići i nova mjesta jer London je zaista inspirativan. Sretna sam što su mi roditelji živi, blizu smo... Djeca su odrasla, zdrava i samostalna. Uvijek sam tu za njih, ali oni sami moraju naći svoje mjesto pod suncem. Sama sam, ali nisam usamljena. Imam nekoliko dobrih prijatelja i prijateljica i osim zdravlja, ništa mi zapravo ne treba', dodala je.

Njezin drugi dom je na Mrežnici. 'Na Mrežnici sam veći dio godine. Odem i zimi, pogotovo ako padne snijeg. Tada je priroda čarobna. Za Zagreb me najviše vežu roditelji. Sva sreća da Mrežnica nije daleko pa mogu kombinirati oboje', zaključila je.

Lijepa i zgodna zena