Prošlog vikenda sve je bilo u znaku Dore i pobjede Leta 3.

Osebujni Riječani izazvali su burnu raspravu na društvenim mrežama, a pitanje je uvijek isto: jesu li trebali pobijediti?

I dok neki smatraju kako su oni upravo ono što treba poslati na Eurosong, drugi smatraju kako je bilo puno boljih pjesama koje bi trebale predstavljati Hrvatsku u svibnju u Liverpoolu. Također, strani obožavatelji Eurosonga tražili su diskvalifikaciju grupe.

'Hvala svima zaista. Mi se jesmo trudili, ali nismo očekivali. Ajme, što nas sad čeka', rekli su dečki nakon pobjede za koje je potpuno jasno da su se odlično zabavili. A mediji su počeli od vikend izvlačiti svaki aspekt iz privatnog života benda, a svakako najzanimljiviji je Damir Martinović, poznatiji kao Mrle.

Mrle, je već više od desetljeća u sretnoj vezi s kolegicom Ivankom Mazurkijevć s kojom ima kći Evu rođenu 2011. koja je njihov ponos. Inače, obitelj je poznata po autentičnim i unikatnim modnim kombinacijama, te baš nikad ne razočaraju, a osebujni par je kći pokazao javnosti 2020. godine u spotu za pjesmu 'Seagull'.

Par se upoznao tijekom pripremanja predstave Kiklop Scene Velika Gorica, u kojoj su nastupali svi članovi riječkog benda, ekskluzivno je svojedobno doznao upravo Story.

Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević na eventu
Story arhiva 

Mrle je prije Ivanke bio u braku s Jelenom Germuth s kojom je dobio kćer Rožu. Par se vjenčao davne 2004. nakon višegodišnje veze, a veza s Ivankom započela je nakon što su predali papire za razvod.