Poznato je da se jedan od najomiljenijih domaćih pjevača Joško Čagalj Jole voli proveseliti i na svojim nastupima, ali i u slobodno vrijeme.

U njegovoj brojnoj obitelji razlozi za proslavu česti. Tako su nedavno proslavili rođendan 11-godišnje Tije, najmlađe od njegove tri kćeri. Djevojčica je rođendan proslavila u jednom hotelu u Solinu u društvu brojnih prijatelja, a djelić atmosfere s proslave pokazala je njena mama Ana.

Proslava rođendana Tije Čagalj
Profimedia 

Tako smo imali prilike vidjeti da je Tia pozirala ispred zlatnih, ljubičastih i bijelih balona, a njeno je ime bilo ispisano na zidu. S prijateljima je uživala u ručku, ali dječjem šampanjcu, a kasnije su se zabavljali u velikim hotelskim bazenima.

Tek koji dan kasnije slavio je i tata Jole koji je svoj rođendan spojio s Valentinovom, a jasno je da ga je proveo u najljepšem društvu, sa svojim prelijepom suprugom.

Prvo je za Valentinovo objavio fotografiju na kojoj suprugu drži za ruku i posvetio joj romantičnu objavu.

‘Najslađi od svih zvukova je glas žene koju volimo’, napisao je uz emotikon u obliku srca is vim svojim fanovima poželio sretno Valentinovo.

U komentarima se javila poznata voditeljica Marijana Batinić koja je iskoristila priliku da se našali.

‘Naročito kad se naljuti. U tim trenucima, moj ga muž posebno obožava’, napisala je ona, a Jolina supruga je reagirala emotikonima koji se smiju.

Jole je dan kasnije, na svoj rođendan objavio fotografiju iz izlaska sa suprugom gdje se u pozadini vidi hrpa balona u obliku srca, a njih dvoje poziraju zagrljeni.

‘Proslava Valentinova i rođendana u najljepšem društvu. Hvala svima na čestitkama’, napisao je Jole uz fotografiju.

Podsjećamo, Ana i Jole upoznali su se u jednom splitskom kafiću, a vjenčali se 2006. godine u crkvi Gospe od Otoka u Solinu.

Jole je jednom prilikom ispričao kako ga je Ana na prvu privukla svojim izgledom, no da se u nju zaljubio zbog njene osobnosti.

‘Jednom sam je vidio… Zapravo vidio sam njenu nogu u minici pa sam se okrenuo, a kasnije mi je jedan prijatelj rekao da je ona dobra cura i normalna. Tako je prošlo nekoliko mjeseci, ja sam išao u videoteku vratiti film, došao na piće, ona je bila s nekom prijateljicom. Pa sam zapisao krivi broj mobitela, zamijenio sam brojeve. Kasnije smo se dopisivali i tako’, ispričao je u podcastu Večernjeg lista.

Ana i Jole imaju tri kćeri, Ivu, Emu i Tiju i sinčića Ivana Luku, a ne skriva da je iznimno posvećen obitelji.