Na Novoj TV uskoro će krenuti nova sezona showa 'Ples sa zvijezdama', a kako piše Slobodna Dalmacija, navodno se u ulozi voditeljice ove godine neće naći pjevačica Maja Šuput.

Iako ni televizijska kuća ni pjevačica nisu još potvrdili ni opovrgnuli glasine, već se dugo šuška da će na njezino mjesto stati netko drugi. S obzirom na to da show kreće 5. ožujka, trebali bismo uskoro i doznati što je prava istina.

Kako piše portal, ovu je sezonu 'Plesa sa zvijezdama' Maja odlučila malo predahnuti jer je i do godinu dana unaprijed subotama bukirana zbog nastupa na vjenčanjima diljem Hrvatske. S obzirom na to da je već nedjeljom ujutro morala biti u studiju zagrebačkog Jadran filma na probama za show koji svake nedjelje ide uživo, nije ni čudno što želi predaha od takvog tempa.

Prisjetimo se, prvu su sezonu ovog showa na Novoj TV vodili Mia Kovačić i Janko Popović Volarić, a odmah su sezonu nakon dvojac zamijenili Igor Mešin i Maja Šuput.

Iako je karijeru izgradila kao pjevačica, s godinama je postala i poduzetnica, a svega čega se dotakne pođe joj za rukom. Jednom je prilikom za Slobodnu Dalmaciju otkrila da su je dugo trebali nagovarati da preuzme taj projekt. 

'Moram vam priznati kako sam 'Ples sa zvijezdama' u više navrata odbila voditi iz razloga jer su emisije išle uživo nedjeljom, a ja imam dosta gaža vikendom. Stvarno nije zezancija tri i pol sata voditi živ program. Zaista! Odbila sam produkciju jedno sto puta samo iz tog razloga. Naravno da su me slomili.

Pa su me i moji najbliži suradnici poput Marka Grubnića nagovarali. Nije mi nimalo žao što sam pristala. To mi je iskustvo života! Ponosna sam na sebe jer sam to izgurala bez zamuckivanja, gluparija... Ispalo je stvarno dobro, dobila sam mnogo komplimenata. Još ne znam kako sam izdržala taj tempo jer sam dolazila na snimanje iz svih krajeva Hrvatske. Pjevala sam na svadbi do šest ujutro, a već u podne morala sam biti u studiju Jadran filma na generalnoj probi...', rekla je jednom. 

Tko će se naći u njezinoj ulozi, uskoro ćemo doznati. 

Više Majinih fotografija s voditeljskih gaža, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Maja Šuput i Marko Grubnić