Blizanci koje je Jennifer Lopez dobila u braku s pjevačem Marcom Anthonyjem napunili su 15 godina, a tom prilikom njihova je majka objavila kompilaciju fotografija njihovog odrastanja pa smo tako dobili rijedak uvid u živote sina i kćeri jedne od najvećih zvijezda današnjice.

'Sretan rođendan mojim predivnim, sjajnim kokosićima. Tako sam ponosna na vas oboje na sve moguće načine. Donosite toliko radosti i sreće mom srcu i duši. Volim vas više nego zauvijek', napisala je uz fotografije.

Posljednjih se godina puno pisalo o njenoj kćeri Emma, koja je kao i mnoga druga djeca slavnih, od malih nogu obasuta neželjenom pozornošću, a zbog izgleda se često nalazila na meti prozivki trolova na društvenim mrežama. Djevojčicu su često znali izvrijeđati jer ne izgleda onako kako su zamišljali kći pjevačke dive.

Osim toga, od kćeri majke koja se nametnula i kao modna ikona, vjerojatno su mnogi očekivali da slijepo prati njen stil, a Emma je odvažno krenula svojim putem te je redovito viđamo u dječačkoj odjeći, uglavnom sportskoj i širim krojevima.

Jennifer Lopez ima blizance Emme i Maxa
Profimedia 

Sve je to potegnulo glasine da je Emma transrodna i da želi postati dječak, a nije pomagalo što ni djevojčica ni njeni roditelji nikad nisu potvrdili niti opovrgnuli takva nagađanja.

Međutim, Jennifer je puno otkrila nakon zajedničkog nastupa s kćeri u lipnju prošle godine. Tom prilikom je pjevačica napravila nešto što ranije nije te je dok je govorila o kćeri, koristila rodno neutralnu zamjenicu ‘they’ odnosno ‘oni’.

‘Stalno ih zovem da pjevaju sa mnom, ali oni ne žele. Ovo je zato jako posebna prilika. Oni su jako, jako zauzeti. Imaju posla. I skupi su. Košta me kad oni izađu na pozornicu’, šalila se Jennifer.

‘Ali, vrijedni su svakog novčića jer su moj najdraži partner za duet ikada’, dodala je.

O njenom bratu blizancu, Maxu, zna se puno manje, a dječak, izgleda, izbjegava pozornost pa ga se gotovo nikad ne može vidjeti u javnosti.

Jennifer Lopez, sin Max Muniz i kći Emme Muniz
Profimedia 

Jennifer Lopez već dugo nije viđena sa sinom Maximilianom, čak ni u onim prilikama kad bi paparazzi uspjeli uhvatiti nju i Bena s djecom. Šuškalo se da dječak ne odobrava njenu vezu s Benom, pogotovo nakon što su njegove namrgođene fotografije s Affleckom obišle svijet, a strani mediji pisali su da mu se ne sviđa cijela pompa oko sestre.

S druge strane, to mu je omogućilo i da bude manje zanimljiv paparazzima, budući da su Emmu pratili u korak i da je ona dobila svu (neželjenu) pozornost.

Max nikada nije bio ljubitelj medija i javnih događanja, iako je jednako talentiran za pjevanje kao i njegova sestra Emma, o čemu svjedoče snimke koje Jennifer povremeno dijeli na Instagramu.

Jedna od njegovih rijetkih novijih fotografija snimljena je u prosincu prošle godine kad je ‘uhvaćen’ tijekom šetnje sa svojim poočimom Benom Affleckom, a na jednoj od fotografija se vidi i kako Ben grli dječaka, a ova bi fotografija mogla potvrditi glasine da mu Ben baš nije drag budući da se dobro vidi da mu zagrljaj nije uzvratio i da samo stoji i čeka da ga glumac pusti.

Max Muniz sin je Jennifer Lopez i Marca Anthonyja
Profimedia 

Inače, iako se činilo da će dječak krenuti posve drugačijim putem od svojih majke, sestre i oca, mnoge je iznenadio odlukom da se pojavi u manjoj ulozi u romantičnoj komediji ‘Udaj se za mene’ u kojoj njegova majka glumi glavnu ulogu. To je ujedno i njegovo prvo pojavljivanje na filmu, a iako je, kako navodi Mirror, dječak dvojio hoće li prihvatiti ulogu, na kraju je ipak odlučio okušati sreću u svijetu glume.

Max Muniz, sin Jennifer Lopez, navodno ne voli Bena Afflecka
Profimedia 

'Vjetar u leđa' mu je dala njegova obitelj riječima koja ga je poticala da prihvati ulogu, a Jennifer je u jednom intervjuu otkrila da mu je iskustvo bilo pozitivno.

'Super se proveo, a želi i više. Želi postati glumac', rekla je pjevačica i dodala: 'Nije da je sramežljiv, ali mislim da želi biti 'glasovni' glumac jer ima jedinstven glas koji lako može mijenjati. Ali na kraju će raditi ono što bude želio'.

Više fotografija djece Jennifer Lopez pogledajte u galeriji: 

Profimedia Blizanci Jennifer Lopez Max i Emme proslavili su 14. rođendan u veljači