Posljednjih godina Danijela Dvornik je promijenila svoj život i posvetila se sebi, a da se odlično osjeća u svojoj koži na njoj se dobro vidi.

Danijela na Instagramu često dijeli trenutke iz privatnog života koje prati 108 tisuća ljudi, a nerijetko pokazuje prelijepi otok Brač na koji se preselila i gdje si je uredila dom u mediteranskom stilu.

Često dijeli svoje fotografije s treninga kojima inspirira svoje pratitelje, a danas je pozirala u ružičastom kompletu za vježbanje, kojim je otkrila trbuh te je otkrila što misli o starenju i godinama koje dolaze.

'Napunila sam 56 godina i ne želim ih sakrivati jer nikad se nisam bolje osjećala u svojoj koži i glavi. Ovo su godine kad te boli ‘pipi’ za tuđa mišljenja i moraliziranja, kada postaješ svjestan da je život neprocjenjiva vrijednost koju posjeduješ. Godina se ne treba sramiti ,niti bojati ….samo ih treba najbolje živjeti. Ja sam davno odlučila da želim biti što aktivnija i održavati kvalitetu svog života koju ovdje na otoku nesumnjivo imam onako kako to nikad ne bi imala u gradu ‘, napisala je uz fotografije.

Mnogi su je pratitelji podržali u komentarima i pohvalili njen stav.

‘Bravo Danijela!! Negdje sam pročitala: Uvijek si u najboljim godinama samo ako znaš živjeti. Istina!! 60+ sam i uživam’, ‘Ma mi žene iznad 50 godina smo savršene... evo bar ja nikad se nisam bolje osjećala i baš sam sretna’, ‘Svaka čast’, ‘Ne da se ne treba sramiti godina. Treba se ponositi njima. Sve je u glavi. Treba mijenjati uvjerenja koja nas ograničavaju’, ‘Žena si, možeš što god poželiš! Toliko je lijepo vidjeti sretnu i fit ženu’, bili su samo neki od brojnih komentara.

Na Insta storyju objavila je još jednu fotografiju s treninga i našalila se na svoj račun.

Danijela Dvornik se šali na svoj račun
Instagram 

‘Dobra mi je ova fotka jer lijepo vidim da mi je došlo vrijeme za farbanje’, napisala je uz fotografiju na kojoj izvodi vježbu plank.

O velikoj promjeni mindseta govorila je i u intervjuu za Story.hr koji je dala prošle godine, a u kojem je otkrila detalje svog načina života, prehrane i treninga.

‘To je tema o kojoj bi se knjiga dala napisati, a već ih je mnogo i napisano. I to je trening, samo uma. Kao i sve što čistimo, tako treba i glavu očistiti od balasta koji se nakupio . To je proces. Ali je divan proces jer prvi put osjećaš unutarnjeg sebe, onog ‘ja’ koji je bio negdje u nutrini izgubljen pod pritiskom životnih problema. I kad ga oslobodite, to je novo poglavlje života. Nakon dugo vremena konačno vidite svoj život jasno, čisto i bistro. Sve dobije novi smisao. Ali to čišćenje glave treba raditi paralelno s čišćenjem tijela. Fizička aktivnost potiče mozak i naše misli na pozitivan put. Bar je tako bilo u mom slučaju. Sve te spoznaje, koje sada zvuče kao SF, jednostavno dođu kad putevi postanu prohodni u našoj glavi. Neće to doći samo, treba sebe potaknuti na promjene’, rekla nam je tad.

Na pitanje što bi voljela da i druge žene znaju, a što je naučila iz svog rada na sebi odgovorila je:

Danijela Dvornik se odlično osjeća u svojoj koži
Instagram 

‘Žene moraju voljeti sebe i konstantno raditi na sebi, ne zbog drugih nego prvenstveno zbog sebe. Treba voljeti ljude i život, više se smijati i biti otvoren prema svemu. Neke stvari kroz život čitamo i upijamo, ali ne znamo te savjete primijeniti. Ne možemo prepoznati srž tih životnih rečenica. Potrebno je vrijeme, godine. Zato se ne treba bojati starenja jer ono donosi mudrost koje kao mladi, jednostavno nemamo. Ne možemo imati tijelo dvadesetogodišnjakinje i mozak pedesetgodišnjakinje. Možemo se samo truditi biti zdravi, brinuti da starimo kvalitetno i da uživamo u životu i saznanjima koje stječemo.’

Kako se Danijela mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji:

Instagram (Danijela Dvornik), Story arhiva Kako se Danijela Dvornik mijenjala kroz godine