Službeno je objavljeno da je nova voditeljica nove sezone 'Plesa sa zvijezdama' na Novoj TV Tamara Loos, dugogodišnja domaća voditeljica.

'Baš se jako veselim. Ne znam što sam više; veselija ili uzbuđenija. Malo me zabrinulo neki dan kad sam srela Petru Kurtelu nakon njenog plesnog treninga pa mi je objašnjavala kako iz literature zna i proučavala je fenomen da naš mozak ne prepoznaje strah od uzbuđenja pa pobrka uzbuđenje sa strahom i tako nastane trema. Od tog dana se trudim biti samo vesela.

Tamara Loos nova je voditeljica Plesa sa zvijezdama
Luka Stanzl/PIXSELL 

Moram se pohvaliti da sam prilično pouzdana kad je čuvanje tajni u pitanju. Čak i kad bi mi pukla neka prijateljstva, nikad nisam nikom otkrivala tajne bivših prijatelja. Tako da mi nije bilo teško. Suprugu sam morala reći, čisto da ne bi izvukao pogrešne zaključke iz mog naglog čestog odsustva iz kuće', rekla je za IN magazin.

Na pitanje veseli li je i glamur, odgovorila je:

'Prvenstveno nisam navikla na njega. Nikad se ni u jednoj poslovnoj prilici nisam našla u situaciji da sam maksimalno sređena od glave do pete. I povrh svega da to nije moja briga, nego iza tog glamura stoji toliko sposobnih profesionalaca da im ja samo mogu skinuti kapu i reći: svaka čast.'

S Igorom Mešinom već je radila. 'Kad smo se vidjeli na prvoj probi iznenadio me kad se sjetio da smo zajedno vodili jedan event prije više od 10 godina. Ma o Igoru sve najbolje. Meni je on jako simpa i duhovit, volim kako radi. I hvala mu na iskazanoj dobrodošlici', rekla je.

Tamara Loos ima dvije kćeri
Dražen Kokorić 

Zanimljivo je da iako je javna osoba, nema nijednu društvenu mrežu. 'Jednostavno za sebe nisam mogla naći dobar razlog zbog kojeg bih bila imala svoj profil, no nemam ništa protiv da sam i na tim platformama kad je posao u pitanju', navela je Tamara.

O njezinom privatnom životu malo se zna, a za Matiju Perkovića udala se 2021. godine u tajnosti, a da zajedno imaju dvije kćeri.

'Pa to što ste naveli uopće nije malo. Dovoljno je detaljno. Teško mi je vjerovat da bi nekog zanimalo tko kod nas doma pegla, kuha i usisava. Ali ajde, ako se nađe i netko takav.. volim usisavat, to me smiruje. Nikad ne bih kupila onaj usisavač koji sam ide po sobi i nitko mu ne treba. Ali bih kupila robotskog kuhara. To bih', objasnila je.