Zvijezda serije 'Igra prijestolja' Emilia Clarke (36) sigurno nije očekivala ružne komentare na svoj izgled kada je objavila fotografiju s poklonom koji joj je dala njezina majka.

'Mama mi je kupila šalicu. Osjećala sam da je važno podijeliti ovu novopronađenu mudrost. Iskoristite je i požnjite nagrade', napisala je glumica. Naime, Emilia je prije tjedan dana pozirala sa šalicom koju joj je darovala majka, a na njoj piše: 'Ide ti je*eno odlično'.

No umjesto da objava razveseli glumičine pratitelje, oni su se koncentrirali na njezin izgled na fotografiji. Snimila je selfie izbliza i s velikim osmijehom na licu, a to je njima bila prilika da ocijene da izgleda staro.

'Što ti se dogodilo?', 'Što se događa s tom kosom, sad je gora od moje', 'Ne razumijem zašto si toliko popularna', 'Pripadaš timu s velikim čelom', bile su neke od kritika.

Brzo su u obranu stali njezini fanovi koji su istaknuli da stari poput vina i da odlično izgleda. 'Ovo je daleko najljepša žena u Hollywoodu', 'Uvijek me potakneš na osmijeh', 'Hvala ti što se toliko smiješ, zbog tebe je svijet veselije mjesto', 'Lijepo, prave crte smijalice', komentirali su.

Inače, Emilia je svojedobno progovorila o starenju za magazin Elle i otkrila da joj je stručnjakinja za estetske zahvate savjetovala da ide na filere kada je imala 28 godina.

'Imate ideju o starenju, a zatim imate ideju o tome kako starenje izgleda. S 34 sam mudrija, inteligentnija, imam više iskustva, radila sam sve te stvari i ponosna sam na to. To možeš samo zato što imaš godine koje imaš. Vrijeme je jedino što vam dopušta da radite te stvari', ispričala je.

'Dakle, ako će moje lice odražavati vrijeme koje sam provela na ovoj zemlji, ja sam za to', dodala je glumica koja je 2011. s 24 godine imala prvu aneurizmu na mozgu.Tijekom treninga je doživjela bolnu glavobolju za koju kaže da je osjećala 'kao da joj elastična traka stišće mozak'.

Emilia Clarke proslavila se u seriji Igra prijestolja
Profimedia 

Svoje iskustvo subarahnoidalnog krvarenja, neuobičajene vrste moždanog udara uzrokovanog krvarenjem na površini mozga, podijelila je u prošlogodišnjem eseju koji je napisala za The New Yorker.

'Nakon krvarenja nisam se mogla sjetiti vlastitog imena. Umjesto toga, besmislice su mi letjele iz usta i počela sam paničariti. Nikada nisam doživjela takav strah', napisala je. Njezina je afazija, srećom, nestala nakon tjedan dana.

Emilia je nedavno otkrila i da je plakala zbog svojih scena golotinje s Jasonom Momoom u seriji 'Igra prijestolja'. Istaknula je da prije prihvaćanja uloge nije znala da će se morati skidati.