Prije nekoliko dana je preminuo marketinški stručnjak Šime Vlajki, a domaća javnost ga je poznavala kao bivšeg supruga HRT-ove voditeljice Daniele Trbović (59).

Bili su u braku od 1997. do 2005. te su zajedno dobili sina Lovru. Par je imao turbulentan razvod.

'Moj je razvod te 2005. godine bio poput uragana. Sve je bilo gotovo za tri mjeseca. Dok je razvod trajao, nosio je sve za sobom i pred sobom, ali se ta oluja brzo istutnjila. Iskreno, mnogo veći stres bili su mi događaji koji su prethodili samoj rastavi. Bilo je tu mnogo nezadovoljstva, sve je to predugo tinjalo u meni, onda sam to dugo osvještavala i tek nakon toga donijela odluku o razvodu. Teško mi je bilo samoj sebi priznati da moj brak ne valja i da ne želim tako nastaviti živjeti. Spoznaja da sam bila prevarena žena bila je popriličan udarac mom egu. Znate, dok se vama samima to ne dogodi, uvijek mislite da se to događa samo drugima. A onda vas prevara pogodi, ošamari i nokautira i ne možete razumjeti zbog čega vas je prevario čovjek kojeg ste cijenili, oko kojeg ste se trudili, kojeg ste voljeli', ispričala je Daniela o krahu njihovog braka za Jutarnji list.

Preminuo Šime Vlajki, bivši suprug Daniele Trbović
Pixsell/Davorin Višnjić 

Daniela je nakon razvoda prošla ljubavnu sreću s 13 godina mlađim redateljem i dramaturgom Oliverom Frljićem o čemu nije htjela puno pričati.

'Na poslu me svi zafrkavaju zbog toga što imam mladog komada. Ja im odgovaram da je mlađe slađe i da mladima treba pružiti priliku. Mogu samo reći da Oliver i ja jesmo u vezi i da nam je lijepo zajedno. Sretna sam. Super se razumijemo, lijepo dopunjujemo', ispričala je voditeljica za Slobodnu Dalmaciju.

Daniela Trbović i Oliver Frljić su bili u vezi tri godine
Story Press 

U to vrijeme, 2010. godine njezin bivši suprug je javno govorio da ne može viđati sina Lovru zbog Danijeline nove ljubavi. 'On je moj mezimac! Imam već odraslu djecu, 25-godišnju kćer Niku i 21-godišnjeg sina Lukšu. U njihovu odrastanju nisam sudjelovao pa želim biti dio Lovrina života. Ispadam kao otac koji se ne brine o djetetu', rekao je tada za Večernji list.

Daniela je tek kratko odgovorila da se ne planira preko medija prepucavati s bivšim suprugom. 'Nemam namjeru komentirati riječi Šime Vlajkija, njime će se pozabaviti institucije', poručila je.

Daniela Trbović i Oliver Frljić su bili u vezi tri godine
Story Press 

Nažalost, njezina veza s Frljićem nije potrajala. Bili su zajedno tri godine, a domaći mediji su pisali da su prekinuli jer se Oliver zaljubio u glumicu Lindu Begonju s kojom je i dandanas.

Daniela nakon toga ljubavni život drži daleko od očiju javnosti. 

Inače, manje je poznato da se Šime ženio tri puta. Prva supruga mu je bila glumica Miljenka Androić s kojom je bio u braku osamdesetih.

Drugi brak mu je bio s HRT-ovom novinarkom Tanjom Šimić koju je navodno ostavio zbog Daniele Trbović.