Domaća voditeljica Daniela Trbović ima sina Lovru (22). On trenutno studira Politologiju na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Nedavno je za Story.hr progovorila o njemu.

'Ide svojim putem. Mi smo jedan na jedan. Vrlo često se tješim - 'ma dobro, zdrav je'. U principu je super osoba, ali ja nisam osoba koja svoje dijete kuje u zvijezde, možda bih trebala biti poticajnija mama, ja sam onako, mama - bič božji.

Daniela Trbović i sin Lovro
Robert Gašpert 

Nisam stroža, nego želim da razvije sve svoje sposobnosti i kapacitete, da ne bude lijenčina. Nije, ali uvijek može bolje', objasnila je za Story.hr.

Objavljena je fotografija voditeljice i sina iz prosinca 2006. godine. Maleni Lovro više nije tako malen, a osmjeh je isti od prvog dana.

Daniela Trbović sa sinom Lovrom 2006. godine
Jurica Galoic/PIXSELL 

Pitali smo nedavno voditeljicu i kako komentira činjenicu da iako je dio 'stare garde' televizijskih voditelja, još uvijek je omiljena među publikom.

'Ovaj posao ima vidljivost, ali najdraže mi je kad mi dođu mladi ljudi i kažu 'moji roditelji su vas gledali u Hit depou. To znači da sam već jako dugo na televiziji, ali budimo realni, mladi ne gledaju danas toliko televizije, više su na drugim platformama, ali sam sretna kad me tu i tamo prepozna netko tko ima 20 godina', rekla nam je.

Daniela Trbović jedna je od najdugovječnijih tv lica
Robert Gašpert 

Dotaknuli smo se i Svjetskog nogometnog prvenstva. 'Mislim da novac pokreće svijet. Iako je licemjerno pozivati se sad na neka ljudska prava kad su sve reprezentacije tamo. Čuje se zveket kovanica i novca, sponzori su sretni, gledatelji isto. Ako naletim, pogledat ću, ali svoj dnevni raspored prema tome ne ravnam', zaključila je.