Magazin Elle proslavio je 20. rođendan na najljepši mogući način i pritom okupio najbolje od modne i umjetničke scene. Na prestižnoj lokaciji u samom srcu Zagreba, u Domu HDLU - Meštrovićevu paviljonu, sinoć se održao događaj godine i iščekivana dodjela Elle Style Awards.

Robert Gašpert Elle style awards 2022.

Na tradicionalnom black carpetu i svečanoj dodjeli najveće hrvatske nagrade za stil magazin Elle i ove je godine okupio brojne uzvanike, od dizajnera i modela, novinara i fotografa, glumačkih i pjevačkih legendi i diva, celebrity prezentera, do influencera i fashionistica poput Ide Prester, Loredane Bahorić, Ive Viljevac, Nenada Korkuta, Lucije Šerbedžije, Bojane Gregorić Vejzović, Judite Franković Brdar, Nevene Dujmović Prizmić, Elene Dizdar, Kristine Krepele i mnogih drugih.

Događaj je popratila i domaća voditeljica Daniela Trbović koja je stigla u društvu četiri godine mlađe sestre Nataše.

Daniela Trbović i Nataša Trbović na Elle Style Awardsu 2022. godine
Robert Gašpert 

Pitali smo svima omiljenu voditeljicu kako komentira činjenicu da iako je dio 'stare garde' televizijskih voditelja, još uvijek je omiljena među publikom.  

'Ovaj posao ima vidljivost, ali najdraže mi je kad mi dođu mladi ljudi i kažu 'moji roditelji su vas gledali u Hit depou. To znači da sam već jako dugo na televiziji, ali budimo realni, mladi ne gledaju danas toliko televizije, više su na drugim platformama, ali sam sretna kad me tu i tamo prepozna netko tko ima 20 godina', rekla nam je.

Samohrana je majka sina Lovre (22), koji je redovni student Politologije. 'Ide svojim putem. Mi smo jedan na jedan. Vrlo često se tješim - 'ma dobro, zdrav je'. U principu je super osoba, ali ja nisam osoba koja svoje dijete kuje u zvijezde, možda bih trebala biti poticajnija mama, ja sam onako, mama - bič božji. Nisam stroža, nego želim da razvije sve svoje sposobnosti i kapacitete, da ne bude lijenčina. Nije, ali uvijek može bolje', objasnila je za Story.hr.

Daniela Trbović progovorila o sinu
Robert Gašpert 

Nedavno je govorila o svojoj dugogodišnjoj borbi s miomima.

'Ne bih to nazvala borbom jer 80 posto žena ima neki oblik mioma koji je nekakav dobroćudni tumor. Ja sam to riješila prije 12 godina. Nema tu nikakve drame', dodala je.

Upitali smo je što misli o održavanju Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru. 'Mislim da novac pokreće svijet. Iako je licemjerno pozivati se sad na neka ljudska prava kad su sve reprezentacije tamo. Čuje se zveket kovanica i novca, sponzori su sretni, gledatelji isto. Ako naletim, pogledat ću, ali svoj dnevni raspored prema tome ne ravnam', zaključila je.

Robert Gašpert ELLE style awards 2022., drugi dio

Magazin Elle zahvaljuje partnerima koji su podržali događanje Elle Style Awards, a to su: Designer Outlet Croatia, Zalando, PPD Global (Aperol Spritz, Tanqueray, Johnnie Walker), DS Automobiles Hrvatska, Herbalife Nutrition, Honor, PBZ Card Premium Visa, Prahir Fine Jewellery, Vina Laguna i Jana.