Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SIMONA MIJOKOVIĆ RODILA PETO DIJETE: Uz preslatku fotografiju otkrila spol i ime prinove

Simona Mijoković objavila je da je rodila peto dijete.

 Simona Mijoković potpuno se posvetila vjeri Izvor: Facebook

Simona Mijoković (38) objavila je na svom Facebook profilu da je rodila peto dijete.

Podijelila je fotografiju na kojoj drži ručicu svoje bebe, a otkrila je spol i ime prinove.

'Sada slika svjedoči, a kad dođe vrijeme svjedočit ću glasno, zahvalno i radosno ‘klicati s krovova‘ o ovom čudesnom daru Stvoritelja, Darivatelja i Gospodara života. Bit će to Glas klicanja Živoga Boga posebno za sve one koji nemaju glasa! Dobrodošao sine moj ljubljeni Michael u naš život. Dobrodošlo peto dijete u moje naručje, najveći Dar od Boga u moj život. A u mom srcu bio si i prije začeća vjerno naviješten 17.3.2021., čuvan od Boga svakog dana trudnoće i darovan mi u naručje 9.3.2023, 3200 grama 52.5 centimetara. Neka dobri Otac stostruko uzvrati svakoj duši koja je molila za nas', napisala je Simona.

 Simona Mijoković rodila peto dijete Izvor: Facebook

Mnogi njezini prijatelji i pratitelji su joj čestitali na prinovi.

Inače, to je četvrto zajedničko dijete nje i supruga Stanislava Mijokovića (57), a od ranije sina Joshuu te kćeri Amaliju i Zvjezdanu. Simona se u svibnju 2016. godine udala za Stanislava koji radi u tvrtki koja se bavi prodajom, servisom i čišćenjem automobila.

 Gdje je danas Simona Mijoković Izvor: Facebook

S bivšim suprugom Antom Gotovcem ima kćer Gabrijelu. Prije nekoliko godina, Simona je za 24sata opisala svoj život u Linzu.

'Ovdje je predivno, uživam u miru. Imamo stan u gradu, a opet su park i zelenilo oko nas, blizu je Gabina škola, pet minuta autom, crkva je od nas minutu, kao i karmelićani, kod kojih smo na misi od ponedjeljka do petka', ispričala je.

Tada je istaknula da barem dva puta mjesečno posjeti Zagreb, gdje šminka druge djevojke jer završila tečaj za vizažisticu. Kad je u Zagrebu, obavezno sa suprugom posjeti Tabor i grob fra Zvjezdana Linića.

Više fotografija Simone i njezinog supruga pogledajte u našoj galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image