Domaća glumica Marijana Mikulić na svom Instagramu već neko vrijeme ažurira svoje pratitelje o gradnji obiteljske kuće.

Mnogo puta nije krila nezadovoljstvo jer ne polazi sve kako su zamislili, ali sada je pokazala da se napokon događaju nekakvi pomaci. 

'Glazure, konačno... Sada još nekih pet, šest tjedana. Pa možda može parket gore', napisala je glumica uz Storyje na Instagramu.

Marijana Mikulić pokazala kako napreduje gradnja kuće
Instagram 

 Uz to, pitala je svoje pratitelje za savjet kada je kupnja u pitanju. 

'Vrata poput ovih, a da deset vrata ne košta više nego pola kuće. Znate za takvo što?', napisala je. 

Marijana Mikulić o gradnji kuće
Instagram 

 Inače, Marijana se često na svojim društvenim mrežama oglašava o ovoj temi 

'A kuća? A bit će i bolje, valjda, jednom... Legenda kaža da je netko jednom adaptirao kuću i da je sve išlo glatko i bez stresa. Ja ne vjerujem u legende'.

Osim toga, glumica otvoreno progovara o svim segmentima života, a česti gosti njezinog profila jesu i njezini sinovi. Tako je nedavno objavila obiteljsku fotografiju na kojoj je njezino troje djece poziralo s ocem Josipom. 

'U našoj župi se danas slavi Dan očeva. Pa nek je sretan Dan našem tati. Kao suprug se trudi, ali svejedno bih ga tu i tamo rado nokautirala. Ali kao tata je naj naj. Pa pogledajte samo te gremline. Samo najtata s time ne izgubi živce. Da te zdravlje dugo služi i da zauvijek imaš konjske živce. Pusa musa', napisala je tom prilikom. 

Marijana Mikulić objavila fotografiju supruga i djece
Instagram 

Marijana se nedavno na svom profilu pohvalila nečime što je u njezinom životu prava rijetkost - izlaskom sa suprugom. Naime, par je bio na Gibonnijevom koncertu u zagrebačkoj Areni.

'Koncert na kojem smo se sjetili mobitel uzeti tek toliko da ovjekovječimo da smo prisustvovali ovom spektaklu. Gledala sam i slušala tri sata bez daha, i željela upiti svaku sekundu. Kakva čista dobra i pozitivna energija, kakva strast, ljubav. U punom smislu riječi 'svjetsko, a naše'. Gibonni, hvala ti za čaroliju', napisala je glumica uz fotografije sa suprugom i prijateljima.

Više obiteljskih fotografija Marijane MIkulić, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Marijana Mikulić s obitelji