Ovan

Znate da možete više i bolje, ali to ne ovisi samo o vama. Nitko nije savršen, pa tako ni vaša voljena osoba. Pokušajte je prihvatiti takvu kakva jest i vidjet ćete da bez nepotrebnih pritisaka i zahtjeva možete biti potpuno sretni.

Bik

Zahvalite svom partneru na svemu što čini za vas tako da mu posvetite maksimalnu pažnju. Postoji mogućnost da se samci zaljube tijekom poslovnog sastanka.

Zauzeti pak osjećaju da ih ljubav polako napušta i trebali bi potražiti izlaz. Polako ste se umorili od partnerove priče koja kao da se ponavlja iz mjeseca u mjesec, povećavajući tako mogućnost ulaska u zabranjene vode, što vas istovremeno i plaši i veseli, piše astolook.com.

Bit ćete nestalni tijekom ovog razdoblja i neće vas držati na mjestu. Kuću sada osjećate kao tjeskobu i težite konkretnim promjenama.

Slobodnima je ovo razdoblje idealno za upoznavanje novih partnera. Djelujete privlačno i zanosno i sve svoje kvalitete znate iskoristiti na pravi način. Lako ćete prepoznati signale potencijalnih partnera kada se oni pojave.

Blizanci

Blizanci
Shutterstock 

Osjetili ste grubost partnera kojemu je dosta da lebdite u oblacima. Pokušajte biti zreliji i konkretniji. Previše priče ne vodi nikamo, ali dovoljni su iskreni zagrljaji i pogledi da se osjećate dobro i ispunjeno.

Bez obzira na previranja koja vam dolaze iz prošlosti, bit ćete sretni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo. Uz pomoć svojih dragih prijatelja samci će zaboraviti brige i otvoriti se novim mogućnostima.

Rak

Vodite dinamičan život i često ste u zanimljivom društvu. Ugodne emocije, znaci pažnje i nježnosti ulijevaju pozitivan impuls u vaše raspoloženje. Priželjkujete najveće zadovoljstvo u ljubavnom životu i odnosu s bliskom osobom. Atmosfera ljubavi, iskrena razmjena emocija i bliski kontakti imaju posebnu čar koja vas pokreće na akciju. Sve je lako, kada se kockice ljubavi slože u zajedničku sliku.

Volite sentimentalnu notu koju partner unosi u zajednički život, trenuci romantike i uzavrele strasti predstavljaju poseban izazov. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti. U ljubavnoj romansi s izuzetnom osobom zablistat ćete pravim sjajem. Nema potrebe da vaša romansa završi na uzbudljivom i prolaznom flertu, uvijek postoji 'bolji dio stvarnosti' koji ne smijete propustiti.

Lav

Dugo ćete imati potpuno različite interese, a posebno vam godi nečija pažnja i prisutnost. Pokažite svoje emocije prilikom susreta s voljenima i ne bježite od toga da budete romantični prije praznika ili bilo koje druge dobre prilike. Upuštate li se u nove ljubavne priče, procijenite svoje mogućnosti i tada otvoreno izrazite svoje namjere.

Zauzeti su izgubljeni u plamenu ljubavi, no potrebni ste i svojoj obitelji pa ih nemojte ostaviti na cjedilu.

U ovoj fazi u kojoj se nalazite često vrlo osobno prosuđujete partnerovo ponašanje. Stalno vas prati osjećaj da vam netko uskraćuje emocionalno zadovoljstvo ili mogućnost da se ostvarite u ljubavnom smislu. Vaš partner uvijek očekuje više od vas, stoga pokušajte sada ispuniti njegova očekivanja. Slobodne očekuje nova romansa.

Djevica

Djevica
Shutterstock 

Stalo vam je da prebrodite emotivnu krizu i pred novom ste odlukom koju želite priopćiti voljenoj osobi. Međutim, vaš partner izražava jasno nezadovoljstvo i pokušava vas uvjeriti u drugačiji način razmišljanja. Razgovor, dobronamjerni savjet ili podrška bliskih prijatelja uvijek pozitivno utječu na vaše raspoloženje.

Emotivne dileme se mogu riješiti, ali tek nakon određenog vremena kada se iskristaliziraju dojmovi i osjećaji. Privremeno udaljavanje od voljene osobe trebalo bi vas potaknuti na dobru odluku. Nema potrebe zaoštravati ljubavni odnos, pokažite više razumijevanja za partnera i zadovoljstvo će biti obostrano. Samcima novi ljubavni susreti i kontakti djeluju kao 'zamjena' za neke neostvarene želje koje imate. Srećom, očekuje vas dobar ljubavni epilog.

Vaga

Neki će u voljenoj osobi prepoznati svog idealnog partnera. Bit će pomalo zbunjeni, ali i spremni za akciju. Također će ih sve više obuzimati potreba za nježnošću i pažnjom. Na to imaju pravo, pa neka izraze svoje potrebe.

Dok će vam partner predlagati razne mogućnosti zajedničkog provođenja slobodnog vremena, vi ćete mu stalno nešto prigovarati. Neki će puhati i na hladno te u svakoj sitnici vidjeti razlog za brigu. Trebate opuštanje i radost.

Škorpion

Bit ćete veseli zbog stvari koje su vam drage. Slijede ugodne zabave bez prevelike pompe, kao i opuštanje u krugu najmilijih. Činit će vam se da je sve moguće. Bit ćete otvoreni i vjerovat ćete onima koji vas vole. Zadovoljstvo je tu.

Strijelac

Strijelac
Pixabay 

Ovo je period preispitivanja jeste li dobro odabrali u ljubavnom smislu. Neki predstavnici ovog znaka će ojačati svoju vezu, jer osoba s kojom su u vezi zadovoljava njihove trenutne kriterije

Samci u ovom znaku spremaju lijepu romansu s osobom koju su nedavno upoznali na jednom okupljanju. Nemojte se previše iznenaditi ako ta veza ne potraje jer je krajnje vrijeme da se izvučete iz situacija koje nemaju perspektivu. Prethodni dani donijeli su vam neke nove nevolje, koje su stigle od trećih strana. Sada će se to drastično promijeniti.

Oni koji su dulje u vezi počinju biti nezadovoljni. Razmislite, vi ste glavni pokretač svega, ili osvježite vezu ili pokrenite partnera u željenom smjeru, ako želite da veza potraje.

Samci će imati prilike privući sebi sličnu osobu. Je li to dobro ili loše vrijeme će pokazati. Jedna osoba stalno privlači vašu pažnju, jer je neobična i do sada u njenom životu niste imali priliku sresti nikoga sličnog njemu.

Jarac

Ako ste u vezi: Bit ćete puni inicijative i stalno u pokretu, što će pozitivno utjecati na vaš brak ili emotivnog partnera. Možete unijeti dinamiku u svoju vezu i ispuniti svaki zajednički trenutak. Vaši će prijedlozi uglavnom biti prihvaćeni s entuzijazmom. Partner će vam udovoljavati i dopustiti vam da vodite i inicirate zajedničke aktivnosti, ali pripazite da ne pretjerate. Dopustite partneru da povremeno preuzme vodstvo. Ako budete pokušavali raditi po svom, u drugom dijelu mjeseca će doći do neugodne svađe.

Ako ste slobodni: Počet ćete privlačiti osobe suprotnog spola poput magneta. Djelovat ćete izrazito karizmatični, što će povećati vašu popularnost i donijeti brojne šanse za ulazak u novu emotivnu vezu. Kako će i vaša strast rasti, moguće je da ćete imati nekoliko prolaznih avantura prije nego što se odlučite za osobu s kojom ćete započeti ozbiljnu vezu. Čuvajte se pojačanih strasti jer biste se mogli zaljubiti u osobu s kojom nećete imati sreće u ljubavi.

Vodenjak

Vodenjak
Shutterstock 

Ako ste u vezi: Vaš supružnik ili emotivni partner i vi imat ćete mnogo ideja i prijedloga kako možete poboljšati zajednički život i poboljšati svoju emocionalnu povezanost. Uživat ćete u razgovorima o raznim temama koje ćete voditi svaki dan kad god ste u mogućnosti. Pomoći će vam da lakše organizirate zajedničke planove, a bit će vam i zabavno. Uživat ćete u zajedničkim izlascima, kako u restorane i kafiće, tako i na uobičajena mjesta na koja volite odlaziti, organizirat ćete izlete na razna mjesta, gdje god se možete izdvojiti iz mase i gdje možete provesti vrijeme nasamo s voljenom osobom.

Ako ste slobodni: Imat ćete dobar nastup pred osobom koja vam se sviđa i uspjet ćete privući njenu pažnju. Nastojat ćete se prethodno dobro informirati o tome što vašu simpatiju zanima, što voli, kakvi tipovi ljudi je zanimaju te ćete joj se predstaviti upravo onakvim kakvim ona zamišlja idealnu osobu. Pazite da ne pretjerate, jer ako se previše pretvarate da ste ono što vam nedostaje, čeka vas neslavan kraj. Ako ste mudri i šarmantni, moći ćete je pridobiti i ući u novu vezu. Nešto starije osobe bit će strastvene i pune samopouzdanja. Neće se libiti izravno pristupiti osobi koja im se sviđa i prijeći s riječi na djela. Faktor iznenađenja pomoći će im da postignu uspjeh. Moraju se dalje dokazivati.

Riba

Dobre vijesti za vas! Sada je idealno vrijeme da prebolite bivšeg. Zvijezde su savršeno aspektirane, što znači da ćete biti dodatno privlačni suprotnom spolu. Zato ne gubite vrijeme i energiju na bivše, već se fokusirajte na novu sreću u svom životu. Pazite da se ne zaljubite previše. Moguće su i romanse na poslu. Znakovi s kojima je moguća ozbiljna veza: Škorpion, Ribe, Bik. Izbjegavajte: Vagu, Ovan, Blizance.