Iako nije pošteno pojedine horoskopske znakove klasificirati kao dobre ili loše partnere, prema astrologiji, veze s nekima mogu biti izazovne iz raznih razloga.

Tako se tvrdi da su pojedini znakovi često teški i komplicirani, zahtjevni, na trenutke sebični, što naravno ne znači da je s njima nemoguće ostvariti skladan odnos, već samo treba obratiti pažnju na određene probleme.

Horoskop
Shutterstock 

Ovan

Ovnovi su po prirodi vrlo strastveni, ali su također skloni biti pomalo sebični i zahtjevni. Kao takvi, mogu biti izazovni za partnere koji su manje intenzivni ili koji traže ravnotežu u vezi.

Lav

Lavovi su poznati po svojoj želji da budu u centru pažnje, što može biti izazovno za partnere koji traže ravnotežu u vezi. Također su skloni kontrolirati drugu stranu i biti dominantni, što može ugroziti dinamiku veze.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti i otporu na promjene, što može biti izazov za partnere koji se nadaju dinamičnoj vezi. Također mogu biti vrlo ljubomorni i posesivni, što može ugroziti povjerenje u vezi.

Blizanci

Blizanci su po prirodi društveni i komunikativni, ali također mogu biti skloni drami i nestabilnosti u vezi. Mogu tražiti pažnju i eksperimentirati, što može dovesti do poteškoća u uspostavljanju dubljih odnosa.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Rakovi su vrlo osjetljivi i empatični, ali to također znači da mogu biti skloni dramatičnim emocionalnim reakcijama i anksioznosti. Također, mogu se previše vezati za svoje partnere i zahtijevati previše pažnje.

Škorpion

Škorpioni su izuzetno strastveni i intenzivni ljubavnici, ali mogu biti i vrlo tajnoviti i manipulativni. Mogu biti ljubomorni i posesivni u isto vrijeme, što može ugroziti povjerenje u vezi.

Vodenjak

Vodenjaci su vrlo neovisni i pustolovni, ali također mogu biti skloni emocionalnoj distanci i izbjegavanju dubokih veza. Ponekad znaju djelovati hladno i nepristupačno, što ne pridonosi razvoju intimnosti u vezi.