Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'BOCE ŠAMPANJCA ZA KOJE NITKO NE ZNA TKO IH PLAĆA...': Petra Kraljev za Story.hr o lažnom luksuzu mladih generacija

Domaća glumica Petra Kraljev bila je jedna od gošća Luxury Society događaja u Galeriji Kranjčar.

 Petra Kraljev na Luxury Society Launch Eventu Izvor: Robert Gašpert

Luksuz je evoluirao izvan materijalnog, na način koji ispunjava naše živote zadovoljstvom i smislom.

Upravo je to okosnica inspirativnog feel good druženja kojim je predstavljena nova digitalna destinacija Luxurysociety.hr u Galeriji Kranjčar što su dolaskom podržale i brojne osobe iz javnog života poput glumice Jadranke Đokić, agentice Tihane Harapin Zalepugin, poduzetnice Snježane Schillinger, bivše voditeljice Renate Sopek...

Među uzvanicima bila je i glumica Petra Kraljev koja je zablistala u crnoj haljini, a nama je otkrila što za nju znači luksuz.

 Petra Kraljev na Luxury Society eventu Izvor: Robert Gašpert

'Mislim da ću morati potpuno nekreativno odgovoriti i reći da je danas luksuz slobodno vrijeme. Nažalost. A osim slobodnog vremena, odmicanje od društvenih mreža bez obzira na to što ovisimo o njima. Svaki put odlučim: 'U redu, gotovo je s tim društvenim mrežama', a onda izađe nova', rekla nam je glumica pa se dotakla promjene koja se dogodila u definiranju pojma 'luksuzno'.

 Petra Kraljev na Luxury Society eventu Izvor: Robert Gašpert

'Stvar je nove generacije koja dolazi i koja nam predstavlja taj lažni luksuz da smo svi lijepi i zgodni pa boce šampanjca za koje nitko ne zna tko ih plaća... Sve to zajedno ostaje na promotivnoj razini, a zapravo nema ničega. Taj lažni svijet koji se predstavlja danas, ujedno predstavlja i luksuz. Nekada su si neke marke mogli priuštiti samo jako bogati ljudi, danas si te marke mogu priuštiti svi. Mislim da je to malo i žalosno', zaključila je Petra, jedna od glumica u domaćoj seriji 'Kumovi'. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image