Iako se mislilo da se sve saznalo vezano za magično kraljevsko vjenčanje Kate Middleton i princa Williama, neki detalji su ipak mnogima promakli.

No zahvaljujući jednom korisniku TikTok-a, možda najromantičniji trenutak sa svadbene ceremonije sada je otkriven. 

Naime, oči cijelog svijeta su 29. travnja 2011. bile uprte u London gdje je najstariji sin tada budućeg britanskog kralja Charlesa III., princ William odveo svoju djevojku Kate Middleton do oltara Westminsterske opatije.

Kate Middleton i princ William vjenčali su se 2011. godine
Profimedia 

Budući da su sanjali o vjenčanju na proljeće, izabrali su i poseban datum kada se slavi dan Svete Katarine Sijenske, čije ime nosi Kate. Unatoč nagađnjima da će se ceremonija održati u katedrali Svetog Paula gdje su se vjenčali Williamovi roditelji, princeza Diana i princ Charles, izabrali su Westminstersku opatiju gdje se udala kraljica Elizabeta II. 

Ako biste vjerne obožavatelje kraljevske obitelji pitali sjećaju li se svih detalja tog vjenčanja, oni bi rekli da da. No sigurno bi se predomislili kada biste ih pitali postoji li nešto što je Kate pitala Williama nakon vjenčanja, jer je ovo malo tko primijetio.

Zato i ne čudi što je jedan TikTok video postao hit 12 godina nakon ceremonije jer je otkriven možda jedan od najljepših trenutaka novopečenog para.

Riječ je o trenutku kada se par vozi u kraljevskoj kočiji i kada su razmijenili nekoliko rečenica odmah nakon ceremonije. William joj je rekao da 'izgleda sretno' na što je ona rekla: 'Da. A ti, jesi li ti sretan?', na što joj je odgovorio: 'Da, jako'.

Iako su bili prilično tajnoviti o svojoj ljubavi sve dok njihova veza nije postala službena, princ je u intervjuu, koji je dao nakon što je zaprosio Kate, otkrio kako je sve počelo.

'Kada sam upoznao Kate, znao sam da ima nešto posebno u vezi s njom. Znao sam da u njoj postoji nešto zbog čega sam je poželio bolje upoznati. U početku smo bili prijatelji i to je bila najbolja osnova. Danas mislim da je prijateljstvo veliki plus, a sve je počelo od toga', rekao je William.

Vjenčanica Kate Middleton
Profimedia 

'Mislim da sam pocrvenjela kada sam te upoznala i onda sam pobjegla jer mi je bilo neugodno. Ali vrlo brzo smo postali dobri prijatelji', nadovezala se Kate. 

Bilo kako bilo, malo je reći da su ljudi bili oduševljeni, i očekivano, usporedbe s vjenčanjem mlađeg brata Harryja nisu izostala. Dok se za Kate i Williama pisalo da se vidi da se vole, za Meghan i dalje mnogi tvrde da se udala za Harryja iz koristi.

Također su pisali da bi Diana bila ponosna, i da nažalost ovako nešto nikad nije doživjela s obzirom da bi joj na pitanje: 'Jesi li sretan?', on vjerojatno odgovorio potvrdno, iako je istina potpuno drukčija, jer je od samog početka volio samo jednu ženu - Camillu, sadašnju suprugu.