Prije dvije godine uvijek vesela i nasmijana akademska glumica Katarina Madirazza rekla je u intervjuu da 'vidi sebe kao mamu, ali ne tako skoro'. Sada je došlo to vrijeme i Katarina nam je ekskluzivno otkrila divnu vijest da je trudna s prvim djetetom.

Ne krije da je oduvijek htjela osjetiti čari majčinstva i sjaji od sreće dok govori kako protječu trudnički dani te koje je ime za svoju bebu odabrala sa suprugom, marketinškim stručnjakom Mislavom Madirazzom. Glumica, koju smo gledali u serijama 'Dar Mar', 'Ko te šiša', 'Winnetou & Old Shatterhand', 'Počivali u miru' te brojnim predstavama i dalje ne miruje, nego uz pripreme za dolazak kćeri završava prvu godinu studija menadžmenta i predstavlja svoju prvu kolekciju keramike koja nosi ime Catino.

Katarina Madirazza je trudna
Robert Gašpert 

'Sada je stvarnije jer se beba miče i to je najljepši osjećaj, ni za što ga ne bih mijenjala. Svaki put kada je osjetim, toliko sam sretna jer imam osjećaj kao da mi se javi. Na početku mi je sve bilo pomalo nestvarno. Događa li se to stvarno, je li moguće? Jedva sam čekala biti mama, od malena sanjam svoju obitelj, obožavam djecu i ona su mi velika inspiracija.

Beba je velika životna prekretnica kojoj se užasno veselim, ali tu je i strah i pitaš se mogu li ja to, jesam li spremna. No jako sam uzbuđena i jedva je čekam vidjeti, uzeti u naručje jer osjećam da je čekam cijeli život', rekla nam je Katarina, a cijeli razgovor, kao i poseban editorijal divnih fotografija s trudničkim trbuščićem, pogledajte i pročitajte u novom broju Storyja koji možete pronaći na kioscima od sutra, petog travnja.