Iako je tvrdila da više nikad neće biti s glumcem, slavna holivudska glumica Kate Bosworth se zaručila s kolegom Justinom Longom. 

Kate Bosworth i Justin Long su se zaručili
Profimedia 

Mnogi još pamte kako je objavila razvod s s 13 godina starijim, filmskim producentom Michaelom Polishem, samo nekoliko tjedana prije njihove osme godišnjice budući da je objava bila prilično neobična, počevši od toga da je razvod najavila fotografijom na kojoj se ljubi sa suprugom.

'Početak je često najbolji dio ljubavi. Vatromet, magneti, pobuna - privlačnost. Početak signalizira široko otvoreno područje mogućnosti. Podijelite hamburger s nekim kad se zaljubite i možete sretno umrijeti znajući da vam je to posljednji obrok. Kupi bocu viskija i podijeli snimke, natoči mi vodopad. Pustite tu savršenu pjesmu na džuboksu i zaplešite s nekim koga poznajete cijeli život iako ste se upoznali prije nekoliko minuta. Bojimo se kraja. Da izgubite ono što imate jer ste dobili ono što ste željeli. Biti vezan uz očekivanje ishoda. Što ako se odlučimo ne bojati, nego voljeti. Ako je taj najosjetljiviji i najosjetljiviji posljednji treptaj plamena postao potpuno druga vrsta peći. Možda će nekima ovo zvučati čudno, drugima romantično. Za nas: ovo je istina', napisala je Kate.

'Srca su nam puna jer nikada nismo bili toliko zaljubljeni i duboko zahvalni jedno za drugo kao što to činimo u ovoj odluci o razdvajanju. Zajedno, tijekom posljednjih deset godina, Michael i ja smo baš svaki put odabrali ljubav. Danas se čvrsto držimo za ruke kao što smo zapleli prste na dan našeg vjenčanja. Naše oči gledaju dublje jedno u drugo, sada s više hrabrosti. U procesu otpuštanja priznali smo da naša ljubav nikada neće prestati. Veza jednostavno ne nestaje. Ljubav se produbljuje, srce se širi. Znamo da stižu pozivi u 4 ujutro. Pjesme će se razmjenjivati radi komuniciranja samo onoga što pjesme mogu. Smijemo se dok planiramo sljedeći zajednički film i uzbuđeni smo što možemo podijeliti našu najnoviju suradnju. Vjerujemo da su najepskije ljubavne priče one koje nadilaze očekivanja. Naša najveća čast bila je doživjeti ljubav ovako, i nastaviti se čuditi ljepoti evolucije ljubavi. Ono što se događa kad nečemu dođemo do kraja i shvatimo... tek smo na početku. Ovo je ljubav. I u to ime ćemo popiti', dodala je i ostavile pratitelje zbunjenima.

Prije njega je ljubila slavnog Orlanda Blooma koji ju je ostavio zbog Viktorijine anđelice Mirande Kerr, a nju je to navodno toliko pogodio i poljuljalo joj samopouzdanje da se dugo godina nije mogla oporaviti od tog udarca, a svojedobno je rekla da više nikad neće biti u vezi s glumcem.

Srećom, demantirala je samu sebe kad je u travnju prošle godine nakon dugih šuškanja napokon potvrdila vezu s Justinom Longom.

'Došao sam do trenutka u svom životu kada se osjećam ugodno sa samim sobom. Nisam to znao ranije, ali bio sam spreman za onu pravu', rekao je on u to vrijeme.

'I sreo sam onu pravu. Našao sam je. Želim pričati o tome, ali želim i zaštititi svoju vezu. Želim vikati o njoj s vrha krova, a i zaštititi je. To je sveto', ispričao je glumac.

Da je pronaša ovu pravu potvrdio je i objavom zaruka na Instagramu uz niz njihovih zajedničkih fotografija, uključujući i onu na kojoj ona pozira s prstenom.

'Rekla je da sudjelovanju u podcastu, ali i na neka druga pitanja koja malo više mijenjaju život. Moja najdraža osoba je sad i moj najdraži gost u podcastu. Nevjerojatno talentirana Kate Bosworth jednog će dana u mom podcastu govoriti o godinama svojih pamtljivih glumačkih izvedbi, ali u ovoj ćemo epizodi uglavnom govoriti o događajima koji su je doveli do toga da pristane provesti svoj život s ovim vrlo sretnim voditeljem podcasta', napisao je on između ostalog.

Kate je također podijelila niz fotografija i najavila gostovanje u podcastu, a na kraju je poručila: 'Ako je život kratak, pronađite onog tko vam donosi beskrajan mir i radikalno čuđenje. Justine, jako sam zahvalna što si to ti'.