Nekad Miss Universe, danas poznata trenerica fitnessa Renata Lovrinčević Buljan u posljednje vrijeme pažnju plijeni i kao majka mlade nade Hajduka, nogometaša Borne Buljana.

Upravo je on sada proslavio 18. rođendan što je Renata obilježila na svom Instagramu.

'Sretan 18. rođendan, ljubavi naša', napisala je uz video na kojemu Borna puše svjećice i grli se s majkom i mlađim bratom.

Renata Lovrinčević Buljan slavi 18. rođendan sina Borne
Instagram 

Renata Lovrinčević Buljan slavi 18. rođendan sina Borne
Instagram 

 Inače, nedavno je za Story Renata progovorila o obiteljskom životu. 

'Kao majka dvoje djece, zaposlena s tri posla dan je kratak, ali morate znati da ne uspijevam sve što bih htjela. Voljela bih da je sve savršeno, ali nije. Prihvatila sam to i malo mi se nagomila zaostataka koje odradim kad stignem.

Moj suprug je profesionalni vojnik i često odsutan. Puno mi pomažu mama i tata koji pričuvaju djecu, dočekaju sa skuhanim jelom dok ja radim. I sama volim kuhati i radim jela za više dana', rekla je tada pa nastavila.

'Suprug Petar je kao profesionalni vojnik bio tri puta po sedam mjeseci u misijama, dva puta Afganistan i jednom Litva. Kao što on mene podržava u mom poslu tako i ja njega u njegovom. Nije bilo jednostavno uz moj ritam biti i jedini roditelj. U dvoje je, ipak, sve lakše. Doma funkcioniramo timski, ja ću ovo, ti ono, što prije odradimo što moramo, više vremena ostaje za uživanje s djecom.'

Renata nam je otkrila i da je mjesec rujan ima posebno značenje za nju i supruga Petra.

'Već 30 godina je prošlo otkako smo zajedno. Odrastali smo zajedno i poznajemo se jako dobro. S godinama se ljudi mijenjaju, ali bitno je da se ne izgubi ona baza zbog čega su i odlučili biti zajedno. Pravilo za uspješan brak je da nema pravila.

Stariji sin Borna ima 17 godina i golman je Hajduka već 10 godina. Ponekad odradi trening sa mnom kao i istezanja. Planiramo u budućnosti i više trenirati zajedno, ali sad su nam rasporedi takvi da se teško uskladiti. Dajem mu savjete i razgovaramo o svemu. Mlađi sin Nardo trenira taekwondo', otkrila nam je. 

Titulu Miss Universe Renata je osvojila 2000. godine, a zanimalo nas je što misli o današnjim idealima ljepote.

'Ideali ljepote su u očima promatrača. Tijekom godina se taj ideal mijenjao. Sad je trend naglašenih guza što se postiže treninzima i pojačanom hranom. Mršavice danas manje dolaze do izražaja. Sviđa mi što su obline ideal ljepote jer je puno zdravije i zahtijeva rad. Divim se vrijednim curama, a ono što ne izlazi iz mode je ženstvenost, karizma, obrazovanje, duhovnost', smatra Renata.