Isklesano tijelo, osmijeh od uha do uha, uvježbana poza pred fotografskim objektivom i kupaći kostim koji naglašava sportsku liniju ističu Renatu Lovrinčević Buljan, bivšu Miss Universe Hrvatske.

Tu je titulu stekla 2000. godine, nakon čega je imala priliku snimati kataloge za kupaće kostime. Već je tada razmišljala kako bi se jednog dana mogla okušati u dizajniranju kupaćih kostima. A svoje je želje i ostvarila.

Renata Lovrinčević Buljan je fitness ovisnica
Robert Gašpert 

- Linija kupaćih kostima Ren Love zapravo je motivacija mojim klijenticama u novootvorenom Renata Gymu koji je dostupan online. Svi bi se voljeli u kupaćem kostimu osjećati bolje i ljepše, a upravo ću to omogućiti svim mojim klijenticama jer uz kupaći kostim dobiju i tri mjeseca treninga sa mnom. U tom razdoblju ih motiviram da odrade treninge, bolje jedu i piju dovoljno tekućine. Pošalju mi svoje fotografije, navedu svoj zdravstveni status i navike, a ja im prilagođavam četiri snimljena treninga od 30 do 40 minuta. Kupaći kostimi su tu da privuku pažnju, a potom slijedi dublja priča. To je moj poziv jer sam profesorica kineziologije i imam već 22 godine iskustva rada u teretani - kaže 46-godišnja trenerica fitnessa Renata Lovrinčević Buljan koja je pokrenula svoju liniju kupaćih kostima.

- Profili na društvenim mrežama koje sam godinama razvijala pokazuju moj stil života, a reklamiranje drugih potaknulo me da u 46. godini napravim ovaj korak - iskrena je Renata.

Na pitanje kojim ženama njezini kupaći kostimi najbolje pristaju, odgovara: - Mislila sam na sve žene! Ovim odvažnim krojevima željela sam da postanu smione i ne srame se svoga tijela, kakvo god ono bilo. Veličine kostima su do XL i obožavam tu različitost žena. Ne moramo sve nositi veličinu S da bismo bile zgodne. Želim da žene koje nose XL budu čvrste jer treniraju i mijenjaju svoje loše navike. Kupaći kostim Ren Love pozva ih na akciju. Mislila sam na mlade cure, žene i majke mladog duha - objašnjava trenerica fitnessa.

Naravno, sva četiri modela kupaćih kostima imaju poruku, a Renata nam je približila svoje razmišljanje.

- Ren Love Energy moju energiju spaja s njihovom. Cijeli život svi spominju moju energiju. Ren Love Activ poziva da iskoristimo more i godišnji odmor za više plivanja, ronjenja, skokova, igara...Krojen je da pruži sigurnost u aktivnosti i ne spada. Svi volimo gledati zalazak, kao i boju kupaćeg kostima Ren Love Sunset. Ren Love Wow je elegantan, jednodijelni model koji izmami uzdah kad ga vidite. Predstavlja uživanje i opuštanje kao suprotnost aktivnosti jer je ravnoteža ključ života - dodaje.

Renata ponosno ističe da su kostimi proizvedeni u Hrvatskoj, a kao dizajnerici iznimno joj je važan materijal.

- Kupaći kostimi su hrvatski proizvod svjetske kvalitete. Najvažniji mi je bio materijal koji je najprije morao osvojiti mene. Krojevi su nastali prema već viđenim modelima. Uzeti su dijelovi koji su mi se sviđali te su krojeni prema mojim izmjenama. Primjerice, jednom sam vidjela til na pupku i sjetila sam se svih žena kojima je popucala koža u trudnoći ili se nabrala nakon mršavljenja. Željela sam da se i te žene dobro osjećaju u kupaćem. Kostime možete naručiti na web stranici Renata gym, a uz svaki dobijete gratis treninge koje možete pokloniti bilo kome tko još ne trenira. Ren Love pokreće sve - zaključuje Renata.

Više fotografija zanosne Renate pogledajte u galeriji.

Instagram Renata Lovrinčević Buljan