Zoran Mamić trenutno se, kao i njegov brat Zdravko, nalazi u susjednoj Bosni i Hercegovini, no u vrijeme nastanka ove fotografije vjerojatno nije ni slutio da će se naći u bijegu pred hrvatskim pravosuđem.

Na fotografiji, snimljenoj 2016. godine na glamuroznom skupu u Hrvatskom narodnom kazalištu povodom Dinamovog 95. rođendana, pozira sa svojom prvom suprugom i njihovim sinom Brunom koji je tad bio još mali dječak.

Vanja Horvat, Zoran Mamić i Bruno Mamić 2006. godine
Sanjin Strukić/PIXSELL 

Samozatajni Bruno danas ima 27 godina, a o njemu se u javnosti, usprkos poznatom prezimenu, ne zna gotovo ništa. Svojedobno je Jutarnji, nakon što je mladić maturirao, pisao da mu je kvocijent inteligencije čak 156 te da je preskočio razred u srednjoj školi i kako ga zanimaju informatika i programiranje.

Bruno je prije nekoliko godina odselio u Nizozemsku gdje je neko vrijeme živio, a njegova majka Vanja je prošle godine za Story.hr otkrila da se vratio u Hrvatsku.

Zoran Mamić ima troje djece
Igor Soban/PIXSELL 

'Bruno se vratio iz Nizozemske, sada mi pomaže u firmi i dio je cijelog projekta. Nina pridonosi savjetima koji su mi uvijek najmjerodavniji jer ona je moj najveći kritičar, neizmjerno cijenim svaku njenu riječ i savjet', rekla nam je tad.

Osim Brune, Zoran je s Vanjom dobio i kći Ninu, koja je od brata starija tri godine, a sa svojom trećom suprugom Senkom Mandić, je 2020. dobio kćer.

Inače, zanimljiva je i činjenica da je njegova najmlađa kćerkica starija od njegove prve unuke koju mu je u listopadu 2018. rodila kći Nina.