Iako u posljednje vrijeme gradi novi život u Bosni i Hercegovini sa svojom tridesetak godina mlađom odabranicom, Zdravko Mamić ne privlači ništa manje pozornosti u domovini.

Tako se puno pisalo o Mamiću kad se saznalo da je u vezi s mladom Jelenom Planinić koja je navodno zbog njega ostavila supruga, a početkom ove godine u medije je procurilo da se s njom i vjenčao.

Jelena Planinić je nova supruga Zdravka Mamića
Instagram 

Pozornost na Zdravka Mamića sad su svratile arhivske fotografije iz 2006. godine kad je, tad 47-godišnji Zdravko, koji vjerojatno nije ni slutio što ga čeka u budućnosti, prisustvovao glamuroznom skupu u Hrvatskom narodnom kazalištu kad je Dinamo slavio 95. rođendan.

Na fotografiji je zabilježen kako se druži s političarkom Đurđom Adlešić, a istom skupu je prisustvovao i njegov brat Zoran Mamić koji je tad pozirao sa svojom prvom suprugom i njihovim sinom Brunom o kojem se u javnosti malo zna, a pisalo se da ima natprosječno visok kvocijent inteligencije i da je na rubu genijalnosti.

Zdravko Mamić i Đurđa Adlešić 2006. godine
Sanjin Strukić/PIXSELL 

Zdravka na fotografiji vidimo s njegovom prepoznatljivom tamnom kosom začešljanom prema unatrag u kojoj se tek nazirala poneka sijeda dlaka, no danas, 17 godina kasnije, Mamić izgleda puno drugačije, ne samo zahvaljujući protoku vremena.

Naime, čini se da je s novim životom i novom ljubavi došla i želja za novim imidžem pa je tako nedavno portal 24 sata objavio njegovu noviju fotografiju te su otkrili da se 64-godišnji Zdravko odlučio na zahvat koji bira sve više poznatih Hrvata- presađivanje kose.

Ta je fotografija, čini se, snimljena nedugo nakon zahvata pa smo se morali malo strpjeti da ga vidimo u novom izdanju, no ovih dana smo dobili priliku i za to.

Zdravko Mamić i Zoran Mamić na tenskom turniru u Banjoj Luci
Dejan Rakita/Pixsell 

Mamić je ove nedjelje snimljen u Banjoj Luci gdje je gledao finale teniskog turnira Srpska Open, a na prvu ga nije bilo lako prepoznati jer mu je kosa još uvijek vrlo kratka, što je velika promjena od njegove uobičajene frizure, i k tome potpuno sijeda.

Zdravko je na tribinama djelovao vrlo veselo, a red niže sjedio je i njegov brat Zoran Mamić.