Kao i svaki prvi ponedjeljak u svibnju, tako je i ovaj obilježio najveći modni dan u godini - Met Gala.

Riječ je o spektaklu koji okuplja najveća ime celebrity svijeta koja su ove godine imala zadatak odati počasti impresivnoj ostavštini Karla Lagerfelda čiji su lik i djelo bili tema ovogodišnjeg eventa pod nazivom 'Karl Lagerfeld: A Line of Beauty'.

Među najvećim zvijezdama našla se i bivša manekenka Carla Bruni koja nije bila samo gost, već i voditeljica programa. Dugo je nismo mogli vidjeti u javnosti, a sada je još jednom pokazala svoj nevjerojatni izgled u crno-bijeloj haljini koju je odabrala za svoju prvu Met Galu.

Carla Bruni na Met Gali 2023.
Profimedia 

Ipak, bez obzira na savršen izgled i liniju, jasno je da je svoje lice dorađivala i zaustavila ga u starenju. Naime, nemoguće je da žena od 55 godina nema nijednu boru, iako je ovoga puta bila umjerena s botoksom i filerima u odnosu na neke situacije iz prošlosti kada je pretjerivanjem s intervencijama uništila svoju ljepotu.

Carla Bruni je uništila izgled operacijama
Profimedia 

Od 2008. je godine u braku s francuskim političarem i bivšim francuskim predsjednikom, Nicolasom Sarkozyjem, bila je to ljubav na prvi pogled, a zajedno su dobili kćer Giuliju. Njihova veza je 'podigla puno prašine' jer su mnogi smatrali da je Bruni nedostojna da bude prva francuska dama, ali oni se nisu obazirali na kritike i sve su preživjeli. Neki su im se rugali i jer je Carla devet centimetara viša od Sarkozyja, a drugi su tvrdili da je ona s njime samo zbog novaca kojima joj plaća estetske i plastične korekcije. Nije ih razdvojilo ni kada je Nicolas osuđen na tri godine zatvora zbog korupcije i trgovine utjecajem.

Carla Bruni i Nicolas Sarkozy u braku su od 2008. godine
Profimedia 

Inače, Carla iz sedmogodišnje veze s radijskim voditeljem Raphaelom Enthovenom ima i sina Aureliena, a zanimljivo je da je ljubila i njegovog oca, novinara Jeana-Paula Enthovena. Svojedobno se govorilo da je ljubila 90-ih Donalda Trumpa, ali to je opovrgnula.

Također, javno je priznala da je neumjerena u konzumaciji alkohola. Često se spominje i da je Carla uzor najljepšoj manekenki svijeta Belli Hadid koja se navodno operirala kako bi joj sličila. 

Više fotografija Carle i Sarkozyja, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Carla Bruni i Nicolas Sarkozy su u braku od 2008. te imaju kćer Giuliju