Naš umirovljeni skijaš Ivica Kostelić nikad nije puno govorio o privatnom životu, kao ni njegova sestra Janica, no sad na Instagramu povremeno podijeli poneki obiteljski trenutak.

Ivica uživa u bračnoj i obiteljskoj idili sa suprugom Elin i njihovo četvero djece. S lijepom Elin, koja se tad prezivala Arnarsdottir upoznao se početkom 2006. godine na ledenjaku na kojem je on tad trenirao, a i ona se tad bavila natjecateljskim skijanjem. Ljubav je brzo planula pa je Elin Ivicu iste godine posjetila na Mljetu gdje je ljetovao s obitelji koju je također brzo osvojila.

Ivica Kostelić i Elin Kostelić vjenčali su se 2014. godine
Story arhiva 

S brakom se nisu žurili pa su se vjenčali ‘tek’ 29. svibnja 2014. u Markovoj crkvi u Zagrebu. Kako se Elin zbližila s Ivičinom majkom i sestrom Janicom, ne čudi da je upravo Janicu izabrala da joj bude vjenčana kuma dok je Ivici kum bio njegov skijaški kolega Natko Zrnčić-Dim.

Iste godine par je dobio prvo dijete, malenog Ivana. Iduće godine stigao im je još jedan sin kojeg su nazvali Leon, a u ožujku 2020. dobili su i dvije kćerkice, blizanke Janu i Katu.

Na Instagramu je Ivica sad pokazao kako se sa svojim sinovima zabavlja u prirodi pa je objavio fotografiju dvojice dječaka kako sjede uz vatru.

Ivica Kostelić i Elin Kostelić s djecom
Instagram 

To je prva fotka Ivičine djece nakon dužeg vremena, a da njegovi pratitelji obožavaju njegovu veliku obitelj svjedoče i komentari koje je dobio krajem veljače kad je objavio obiteljsku fotografiju sa skijanja gdje pozira sa suprugom i svih četvero djece.

‘Prelijepa obitelj’, ‘Novi hrvatski i svjetski prvaci’, ‘Pravo bogatstvo, bravo za mamu i tatu’, ‘Lijepo vas je vidjeti’, ‘Baš ste slatki’, ‘Bravo majstore, volite se’, bili su samo neki od brojnih komentara Ivičinih fanova.

Inače, Ivica je u ranijem intervjuu za Story otkrio kako se njegovi sinovi odnose prema sestrama.

Ivica Kostelić i Elin Kostelić s djecom
Instagram 

'Dečki su se pokazali u jako lijepom svjetlu, tetoše sestrice i pomažu nam. Čak sam malo iznenađen u kolikoj mjeri se viteški odnose prema njima', rekao je.

Objasnio je i kako ga je očinstvo promijenilo. 'Mislim da su djeca najveće bogatstvo. Što se tiče očinstva, za eventualne promjene je vjerojatno najbolje upitati moju okolinu, ali ono što sam primjećujem je manja sklonost riskiranju nego prije', ispričao je Kostelić.