Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo našli su se nedavno u centru pozornosti svjetske javnosti nakon što je internetom počela kružiti navodno njezina viza.

Kako pišu strani mediji, u dokumentu je manekenka označena kao 'robinja' nogometaša čije se bogatstvo procjenjuje na 500 milijuna dolara. Njezina imovina je procijenjena na 10 milijuna dolara.

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo imaju problema u vezi
Profimedia 

U navodnoj Georgininoj vizi, koju su preveli korisnici Twittera, piše da je manekenka Cristianovo vlasništvo. Naime, žene u Saudijskoj Arabiji gdje par trenutno živi, nemaju autonomiju ni neovisnost, a Rodriguez nije u braku s nogometašem.

Nije trebalo dugo da se Georgina oglasi o glasinama koje kruže da su odnosi između njih dvoje napeti i da im je veza u krizi.

'Ljubomorni izmišljaju priče, a tračare ih šire, a idioti vjeruju', poručila je ljepotica.

Georgina Rodriguez o glasinama da ima problema u vezi s Cristianom Ronaldom
Instagram 

Čini se da su ovakva šuškanja dirnula i nedodirljivog pa se oglasio i Ronaldo koji je objavio fotografiju njih dvoje kako se ljube.

'Živjela ljubav', kratko je poručio uz fotografiju.

Da im život u Saudijskoj Arabiji nije baš bajan, otkrila je sama Georgina u jednom intervjuu kad je ispričala da njihovo šestero djece maltretiraju vršnjaci u školi te da kući dolaze uplakani.

'U školi ih ponekad udaraju, a oni se ne brane, samo potonu. Neki dan je jedno od moje djece plakalo, a kad sam ga pitala što mu je, reklo mi je da ga je udarilo drugo dijete. Pitala sam ga: 'Zar se ne znaš obraniti?'', ispričala je Georgina.

Podsjetimo, iako su samo dvije kćerkice, petogodišnja Alana i beba Bella Esmeralda biološki njene, Georgina prihvaća svu Ronaldovu djecu kao svoju i za sve se jednako brine, a na društvenim mrežama često dijeli obiteljske fotografije.

Sad je to učinio i Ronaldo koji ne dijeli često privatne trenutke, no čini se da je pod svaku cijenu odlučio statin a kraj glasinama i dokazati da je njegova obitelj sretna.

Podijelio je niz fotografija na kojima su njegovi pratitelji mogli vidjeti kako sa svojom djecom provodi slobodno vrijeme u igri i zabavi.

‘Sretni obiteljski trenuci’, napisao je kratko uz fotografije.

Više obiteljskih fotografija Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez pogledajte u galeriji: 

Instagram Cristiano Ronaldo ima petero djece