Nije rijetkost da djeca poznatih i slavnih često nastavljaju stopama svojih roditelja. Slučaj je to s Kaijom Gerber, kćeri Cindy Craford, Leni Klum, kćeri prelijepe Heidi Klum, ali i Aurelienom Enthovenom, 22-godišnjim sinom nekadašnje manekenkeCarle Bruni.

Carla se nedavno pohvalila da je njen nasljednik diplomirao na prestižnom njujorškom sveučilištu Columbia i podijelila njegove fotografije u svečanoj uniformi.

No, osim karijere u političkim znanostima, Aurelian se probija i u modelingu, baš kako je nekad radila njegova majka. Već je odradio nekoliko takvih poslova, a među njima se posebno ističe revija za prestižnu talijansku modnu kuću Versace.

Dok nije ušao u manekenske vode, izbjegavao je svjetla reflektora i bavio se svojom drugom strasti, znanosti. Aurelien je vodio YouTube kanal Motorsport Gigantoraptor u kojima je objašnjavao znanstvene teorije, a ljubav prema tome je pokupio od oca.

Carla Bruni je od 2008. u braku s bivšim francuskim predsjednikom Nicholasom Sarkozyjem, no prije njega je imala prilično buran ljubavni život, a veza s Aurelienovim ocem je poprilično odjeknula.

Naime, s njegovim ocem, novinarom Raphaelom Enthovenom vezu je Carla navodno započela dok je bila ljubavnica njegovom ocu (Aurelienovom djedu) filozofu Jeanu Paulu Enthovenu.

Raphael Enthoven i Carla Bruni imaju sina
Profimedia 

Jean Paul se javno odrekao Raphaela nakon što je ovaj objavio autobiografski roman 'Ušteđeno vrijeme'.

'Ne volim kada se nečiji privatni život na ovakav način iznosi u javnosti. Zašto bi ja i moji najdraži morali trpjeti nečije znatiželjne poglede i ocrnjivanje. Zar netko ima pravo strgnuti maske koje je možda svatko od nas trebao u životu bez našeg pristanka, a zbog njihova vlastitog zadovoljstva', ispričao je zašto je ljut na sina za Le Figaro.

Raphael je u knjizi Carlu opisao kao idealnu ženu dok je za oca Jeana-Paula napisao da je 'previše zauzet žaljenjem za životom koji je imao' da bi se brinuo za svog sina.

Jean Paul Enthoven i Carla Bruni su bili ljubavnici
Profimedia 

'Ja sam u žalosti. Moje srce je slomljeno. To je užasna knjiga za one, poput mene i drugih, koji su voljeli Raphaela i koji su se utapali u oceanu nezahvalnosti', poručio je poručio je Jean-Paul kojem je sin oteo Carlu.

Više fotografija sina Carle Bruni pogledajte u galeriji:

Instagram Aurelien Enthoven je sin Carle Bruni