Iz fotografskih arhiva povremeno znaju isplivati neke zanimljive fotografije iz prošlosti poznatih osoba, a često privlače puno pozornosti. Ovaj put su se pojavile fotografije snimljene 2008. godine na kojima vidimo dva nekad jako poznata domaća para.

Radi se o Ivi Radić i Bošku Balabanu te Goranu Ivaniševiću i Tatjana Dragović. Fotografije su nastale tijekom zajedničke šetnje Tkalčićevom ulicom u Zagrebu, a s njima su u društvu bile i Sanja Duggan i Kristina Bradač.

Tatjana Dragović , Goran Ivanišević Sanja Duggan i Kristina Bradač.jpg
Tomislav Miletić 

Parovi su se prošetali u ležernom izdanju s djecom, a iako na ovim fotografijama vidimo da su uživali u obiteljskoj idili, samo nekoliko godina kasnije sve se promijenilo.

Tatjana Dragović i Goran Ivanišević razveli su se 2013
Story 

Goran i Tatjana razveli su se 2013. godine nakon 13 zajedničkih godina i dvoje djece. Oboje su svoju sreću pronašli s drugim partnerima i oboje su trenutno sretni i zaljubljeni, Goran u braku s voditeljicom Nives Ivanišević s kojom se u tajnosti vjenčao 2017. godine, a Tatjana s pjevačem Vlahom Arbulićem s kojim je u vezi već 8 godina.

Iva Radić i Boško Balaban
Story 

Iva i Boško ‘izdržali’ su malo duže, a njihov razvod se dogodio 2017., nakon 15 godina braka i troje zajedničke djece. Nakon razvoda i jedno i drugo nastoje privatni život zadržati podalje od očiju javnosti. Poznato je tek da Iva već neko vrijeme ljubi Beograđanina Nemanju Vučinića, a Boška se povezivalo s nekoliko žena, no on ništa od toga nikad nije potvrdio i ljubavni život uspješno skriva.