Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZNAČAJAN GUBITAK KILOGRAMA: Moglo bi vas iznenaditi kako je Jacques Houdek izgledao na Story Hall of Fameu 2017. godine

Pjevač je te godine osvojio i nagradu za najboljeg pjevača zbog čega se slavilo do dugo u noć.

 Pravo ime Jacquesa Houdeka je Željko Izvor: Instagram

Tulum godine, dodjela nagrada Story Hall Of Fame, tijekom godinama privukao je brojna poznata lica koja su pozirala na glamuroznom crvenom tepihu. Jedno od njih bio je i popularni hrvatski pjevač Jacques Hoduek, koji je uvijek rado viđen gost brojnih društvenih događanja.

Jacques je na Story Hall of Fameu posebno trijumfirao 2017. godine kada je osvojio nagradu za najboljeg pjevača zbog čega se slavilo do dugo u noć. Jacques je te godine nosio crni dugi sako i hlače, dok je na nogama imao crne lakirane cipele. U sličnoj kombinaciji možemo ga vidjeti i danas jer je Jacques oduvijek vjeran monokromatskim outfitima i crnoj boji.

 Jacques HOF 2017.PNG Izvor: Story

Houdek se te godine mogao pohvaliti i značajnim gubitkom kilograma što se da primijetiti na fotografijama iz naše arhive. Nekoliko mjeseci prije toga Jacques je bio u intenzivnim pripremama za nastup na Eurosongu kada je nastupio s pjesmom 'My friend' s kojom je osvojio 13. mjesto, stoga i ne čudi da je velikogorički pjevač izgubio popriličan broj kilograma u tom periodu.

Jacques Houdek
Izvor: YouTube

Podsjetimo, nagrade Story Hall of Fame 2017. dodijeljene su dobitnicima u 15 kategorija o kojima su odlučivali članovi žirija Storyja, dok su čitatelji Story.hr-a odlučili o pobjednicima u sljedećih pet kategorija: najbolji modni editorijal, najbolji beauty editorijal, najbolja naslovnica, najbolji celebrity par te zvijezda godine.

 Hall_Of_Fame_2023_StoryHR_Specia_640x480.png Izvor: Story

Među nominiranima bili su najbolji editorijali iz 2016. godine, te sve naslovnice objavljene od prošlogodišnje dodjele do rođendanskog broja u 2017. kao i lista od četiri osobe koje su konkurirale za zvijezdu godine

.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image