Nekad jedna od najpopularnijih domaćih voditeljica, Monika Olujić, posljednjih se godina povukla iz javnog života, nije aktivna na društvenim mrežama, a rijetko je imamo priliku vidjeti i u javnosti.

Povremeno se ipak nađe na fotografijama koje je netko podijelio na društvenim mrežama pa smo je tako mogli vidjeti sredinom prosinca prošle godine, kad se s prijateljicama zabavljala u jednom zagrebačkom hotelu, na fotografijama koje je objavila Mirna Maras Batinić.

Mirna Maras i Monika Olujić su prijateljice
Instagram 

Ovaj put je fotografije s proslave jednog rođendana podijelila dizajnerica Mirjana Mikulec, a Moniku vidimo kako nasmiješena pozira u elegantnoj kombinaciji tamnoplavih hlača i bijele košulje, a svoju je kovrčavu kosu, koja joj je zaštitni znak, za ovu priliku izravnala.


Na proslavi je bila i Mirna Maras Batinić koja je također objavila fotografiju s druženja.

Monika Olujić
Instagram 

Podsjetimo, Monika se početkom svibnja 2021. udala za odvjetnika Frana Olujića nakon dvogodišnje veze, o čemu je Story.hr ekskluzivno izvijestio, a ubrzo se doznalo da čekaju i sina.

Maleni Ivan na svijet je došao u listopadu 2021. godine.

'I Monika i beba su, hvala Bogu, u najboljem redu. Presretan sam. Sve je prošlo kako treba i bez ikakvih komplikacija. Odlučili smo da se sinčić zove Ivan. Rođen je u poliklinici Podobnik i to je sve što bih htio reći na tu temu. Ne bih volio raditi od toga medijski spektakl jer najvažnije je da je sve super prošlo', ispričao je Olujić za Jutarnji list.

Iz braka s Marijem Mamićem, sinom Zdravka Mamića, Monika ima sinove Jakova i Josipa.