Prije nekoliko tjedana svjetski su mediji krenuli pisati o razvodu braka 56-godišnjeg francuskog glumca Vincenta Cassela i 26-godišnje manekenke Tine Kunakey.

Ipak i dalje ni ona ni on nisu progovorili o navodnom prekidu te je nejasno je li došlo do konačnog prekida ili je ovo tek prolazni problem u njihovom braku. Da im je brak u krizi, dalo se naslutiti kada je glumac izbrisao sve fotografije sa suprugom sa svog Instagram profila, a čak je i njezin rođendan prošao bez njegove čestitke.

Vincent Cassel i Tina Kunakey zajedno su dobili kćer
Profimedia 

Mnogi su komentirali da je njihova veza od samih početaka bila upitna, pogotovo jer je tada ona imala samo 19 godina. Zbog nje je glumac odlučio da nema više nikakve šanse da se pomiri s bivšom suprugom Monicom Bellucci - vjenčali su se 2018. godine, a već sljedeće dobili kćer Amazonie.

Zbog Kunakey je radio sve što je tražila, fotografirao je, ispunjavao hirove, a mnogi su komentirali da se ponižava što pokušava uhvatiti tempo toliko mlađe supruge. S druge strane, neki su komentirali da je s njime samo kako bi uživala pogodnostima 'slavnog' života i njegove dugogodišnje karijere.

Tina Kunakey i Vincent Cassel u braku su od 2018. godine
Profimedia 

Ipak, par očito i dalje ne namjerava komentirati ove glasine i svoj brak, a što je istina, otkrit će se s vremenom ako odluče okončati svoj odnos razvodom.

S druge strane, Tina je 'odradila' svoj prvi službeni izlazak u javnosti nakon potencijalnog prekida. Bila je gošća crvenog tepiha Filmskog festivala u Cannesu gdje je zablistala u srebrnoj haljini kratkih rukava.

Tina Kunakey na Filmskom festivalu u Cannesu
Genin Nicolas/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Svoju je prirodnu ljepotu istaknula minimalnom šminkom, a naglasila je usne crvenim ružem.

Tina Kunakey na Filmskom festivalu u Cannesu
Manuele Mangiarotti / ipa-agency / IPA / Profimedia 

Kosu je vezala u visoki, zalizani rep. Iako su mnogi mediji pisali da je bila ozbiljna i tužna, ove fotografije pokazuju da je slučaj ipak posve drugačiji.

Više fotografija sada već možda bivšeg para, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia 30 godina razlike nije ništa za Vincenta Cassella i Tinu Kunakey