Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODGOVOROM SREDILA SVE DUŠEBRIŽNIKE: Marijanu Batinić pitali zar je njen muž još uvijek tako zaljubljen u nju

Marijanine pratitelje oduševile su nove fotografije, ali i činjenica da su Marijana i Andrej jedan od najskladnijih domaćih parova.

 Marijana Batinić Izvor: Goran Čižmešija

Voditeljica Marijana Batinić vikend je provela u Makarskoj sa suprugom Matejem i kćerima Enom i Rozom. Dok su se djevojčice zabavljale na bazenu, mama i tata ulovili su nekoliko trenutaka da opale zajedničke selfieje.

'Selfie on the beach', napisala je Marijana pored dvije zajedničke fotografije koje je objavila.

Njene pratitelje oduševile su ove fotografije, ali i činjenica da su Marijana i Matej jedan od najskladnijih domaćih parova.

'Najlipši i najsimpatičniji par na našoj sceni', napisala je jedna pratiteljica.

Našlo se i onih koji su imali nešto drugačije komentare. 'Šta je on još uvijek toliko zaljubljen u tebe', pitao je jedan pratitelj, a za njega je Marijana imala spreman odgovor.

'Kako to vidiš? A i tko ne bi bio', našalila se.

U intervjuu koji je nedavno dala za magazin Story, Marijana je otkrila na čemu je najzahvalnija suprugu.

'Na slobodi u braku koju, baš zato što se nikad ne trebam boriti za nju, ne bih zloupotrijebila. Zahvalna sam mu što nam je oslonac i vjetar u leđa. Zahvalna sam mu što je naš glas razuma i dobar tata. Dobar tata je bolji muž', rekla je.

Krajem prošle godine preselili su se u novi stan, a uredili su ga tako da odražava njihove osobnosti.

'U mašti bi to bila fotelja ispred biblioteke s čašom vina i knjigom u ruci, a realnost je da ću ipak češće uživati u kuhinji. Okupljanje oko stola mi je najvažniji trenutak u danu. Hrana u mojoj obitelji nikad nije bila samo pogonsko gorivo i izvor nutrijenata, nego nas je povezivala i spajala. Uz hranu smo stvarali najljepše uspomene i sličice iz djetinjstva. Moja majka je i danas stalno oko kužine, a ja se trudim barem donekle preslikati atmosferu mog splitskog doma. Tu ljubav prema zajedničkoj pripremi hrane i druženju oko stola nastojim prenijeti i na svoje kćeri. Ena već zna sama pripremiti neka jednostavna jela i kolače i to me baš raduje', rekla je Marijana.

Više fotografija Marijane i Mateja pogledajte u fotogaleriji:

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image