Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UPLAKAN IZAŠAO IZ UTAKMICE: Život mu je obilježila tragedija, a veza s prelijepom pedagoginjom bila mu je zabranjena

Vratar Hajduka i bivši hrvatski reprezentativac Danijel Subašić oprostio se od nogometa na utakmici Hajduka i Šibenika na Poljudu.

 Danijel i Antonija Subašić Izvor: Instagram

Na sinoćnjoj utakmici Hajduka protiv Šibenika na splitskom Poljudu, naš bivši reprezentativac i srebrni Vatreni Danijel Subašić završio je đnogometnu karijeru. Poljubio je stative i izašao u 24. minuti u suzama, a pratile su ga ovacije i gromoglasan pljesak s tribina.

Odlučio je izaći u 24. minuti kako bi odao počast svom tragično preminulom prijatelju i bivšem igraču Zadra Hrvoju Čustiću, kojemu je dao počast još na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, kada je pokazao da ispod dresa nosi majicu s njegovim likom.

Utjehu u ovom emotivnom trenutku pružio mu je sinčić Antonio koji je, također u suzama, potrčao u njegov zagrljaj. Na utakmici je bila i nogometaševa supruga Antonia, koja se držala podalje od kamera.

Danijel Subašić bio je vratar hrvatske reprezentacije do 2018. godine, kada se Hrvatska sa Svjetskog prvenstva u Rusiji vratila sa srebrom, a svoju je nogometnu karijeru započeo 2003. godine kao vratar Zadra.

U to je vrijeme još bio srednjoškolac, a upravo je tada upoznao svoju sadašnju suprugu Antoniju s kojom je već više od 20 godina. Iako im od samih početaka nije bilo lako, jer se Antonijin otac protivio njihovoj vezi i nije se mogao pomiriti s činjenicom da je Danijelov otac pravoslavne vjeroispovijesti, oni su i dalje sretno zaljubljeni.

Ubrzo su preselili u Monako, a nakon 17 godina veze stigla je i kruna njihove ljubavi - sinčić Antonio koji se rodio 2019. godine u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a koji je dobio ime po svojoj mami.

"Moja žena, moja stijena, moja kraljica", napisao je Danijel jednom prilikom na svom Instagram profilu, kada je pozirao uz svoju Antoniju.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image