Najiščekivaniji događaj godine, L'ADRIA STORY HALL OF FAME, i ovaj put je put tradicionalno okupio najveće hrvatske i regionalne zvijezde.

Ovo je 10. godišnjica legendarnog eventa, ali i 10. godišnjica Story Hall of Fame nagrade koju Story, uz podršku partnera, nagrađuje brojne medijske, umjetničke i estradne zvijezde s domaćeg i regionalnog neba, a svi oni redom doživljavaju ovu prestižnu nagradu kao izraz podrške magazina i publike, kao pljesak za sva njihova postignuća i rad kojim ostavljaju trag.

Nagradu u kategoriji Ikona stila powered by Opel osvojio je glazbenikBožo Vrećo.

Božo Vrećo
Story Press 

Tu je titulu opravdao i ove glamurozne večeri. Naime, jedna od osoba koju je bilo nemoguće ne primijetiti i za kojom su se okrenule sve glave na L’Adria Story Hall of Fameu bio je Božo Vrećo koji je opravdao titulu modne ikone i zablistao u samo njemu svojstvenoj kombinaciji.

'Ova nagrada znači mi i zahvalan sam svim srcem jer potvrđuje kroz jedan mali, a veliki i neuporediv segment da se izdvajam iz mase uniformiranih klonova, koji se oblače isto, nalikuju jedni drugima, oponašaju jedni druge, kopiraju jedni druge bez vlastite ideje, mašte i slobode. Tužno vrijeme i još tužniji ljudi prepuni kompleksa i strahova. Za biti drugačiji trebate hrabrost, puno ljubavi i samopouzdanja i kreativnost koja premašuje bilo kakva mjerila. Tek odsanjani san je stvarnost koja vam pripada, ne tuđi snovi i ne tuđa realnost. Vi ste bitni i ono što istinski jeste i tek želite i možete biti. Za mene je čovjek superbiće, ali treba tu sposobnost i osvijestiti jer tek tada sve možete', rekao nam je.

Božo Vrećo
Story Press 

Božo se na crvenom tepihu pojavio golog torza i s velikim turbanom na glavi, no najupečatljiviji dio njegovog outfit bila je vatrenocrvena suknja koja se poput šlepa vukla za njim.

Jedinstven, iznimno talentiran, osjećajan, snažan – sve je to majstor sevdaha i sevdalinke koji osvaja vokalom, kao i pojavom.

Njegov stil je unikatan – on spaja tradicionalno muške i ženske elemente u jednom tijelu, emanira eteričnost, drugačiji je i bez konkurencije. On nosi visoke potpetice i u njima pleše kao da je rođen u njima. Jedan, jedinstven – Božo.

Božo Vrećo
Story Press 

Partneri događanja su Opel, Braun Beauty Hrvatska, EDURO, PIVO 5TH ELEMENT, The Cookie Factory, Uber, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, Kerastase i Loreal Professionnel Paris, Altera, Festigia, Belodore - House of Essence, Iris MBM Vrtni centar i HP.

#ladriastoryhalloffame #storyslavi21 #novadimenzija

Tko je sve došao na L'Adria Story Hall of Fame, pogledajte u našim galerijama:

Story Press L'Adria Story Hall of Fame - drugi dio

Story Press L'Adria Story Hall of Fame - četvrti dio

Story Press Dobitnici na L'Adria Story Hall of Fame3

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Hall of Fame