Slike iz fotografskih arhiva često nas podsjete na ljude, priče i situacije koje je javnost već pomalo zaboravila, a nekad su privlačile puno pozornosti.

Ovaj put nam je za oko zapela fotografija Mirele Rupić i njene kćerkice Lane Lourdes koju je dobila s našim svjetski poznatim glumcemGoranom Višnjićem.

Fotografija je nastala u svibnju 2008. godine kad je Mirela s djevojčicom došla na humanitarni buvljak.

Mirela Rupić je dobila dijete s Goranom Višnjićem
Jurica Galoić/PIXSELL 

Kad je u ljeto 2007. odjeknula vijest da je Goran Višnjić dobio dijete s nekadašnjom školskom kolegicom s kojom se družio u lipnju 2006. bio na odmoru u rodnom Šibeniku, glumac je isprva sve poricao. Na kraju je priznao aferu s Mirelom i to upravo za Story.

'Kad sam došao u Šibenik iz Amerike prošlog ljeta, izašao sam u grad da se opustim sa svojim prijateljima. Te večeri je u tom kafiću bila i Mirela Rupić koja mi se došla javiti jer se nismo vidjeli od osnovne škole. U Americi mi strašno fali moje društvo i kako jako puno radim, nemam vremena zatulumariti kako to rade ljudi u Hrvatskoj. Vjerojatno i zbog umora od vremenske razlike alkohol je na mene itekako djelovao', kazao je na početku priče o preljubu.

Goran Višnjić ima dijete s Mirelom Rupić
luka cerovina 

'To naravno nije nešto čime bih se ponosio, ali spreman sam podnijeti posljedice za svaki svoj čin. Što se tiče pojedinosti, vjerujte, ničega se ne sjećam. Samo znam da nikada ne bih napravio nešto slično u normalnom stanju. Mirela Rupić mi nije privlačna žena', rekao je tad Višnjić.

Kazao je i kako nema potrebe varati svoju ženu i da mu je krivo jer je povrijedio najvažniju osobu u svom životu. Za Lanu Lourdes je doznao nakon nekoliko mjeseci. Tvrdio je da ga je Mirela nazvala, rekla mu da je u petom mjesecu trudnoće te da je on otac.

Mirela Rupić i Goran Višnjić imaju dijete
Nel Pavletić/ PIXSELL 

'Prvo vrijeme je zvala često i pokušavala prijetiti. Rekao sam Ivani za što me optužuje i pustio joj poruku u kojoj se Mirela Rupić prijeti da će mi razoriti brak i da ja procijenim koliko košta njena šutnja, dvjesto tisuća eura ili dva milijuna eura. Nakon što sam Ivani rekao što se dogodilo i nakon što je čula poruku Mirele Rupić, Ivana ju je nazvala.

Mirela joj je poklopila slušalicu kada je Ivana rekla da je njezin brak na prečvrstim temeljima da bi ga mogla uništiti jedna takva osoba. Kako ju nije htjela saslušati do kraja, Ivana je Mireli ostavila poruku u kojoj joj je rekla da nije ni prva ni zadnja osoba koja se takvim načinom pokušava dohvatiti poznate osobe za puno novca i pet minuta slave.

Eva Višnjić i Goran Višnjić su u braku od 1999. godine
Profimedia 

Na kraju joj je rekla i kako joj je žao djeteta koje ima takvu majku. Naravno da nije bila ljubazna ni fina prema njoj u toj poruci, ali tko bi bio na njezinom mjestu?' tvrdio je Goran o navodnim Ivaninim telefonskim prijetnjama Mireli.

Nije znao je li dijete njegovo i kazao je da će to potvrditi DNK analiza. Višnjić je na kraju odlučio priznati kćer prije rezultata DNK testiranja. Mirela i Goran su se godinama kasnije prepucavali preko mediji i prijetili sudskim tužbama da bi se na kraju sve smirilo.

Goran Višnjić ima izvanbračnu kćer Lanu Lourdes Višnjić
Grgo Jelavić 

Da održava odnose s kćeri potvrdilo se 2019. godine kad su njih dvoje snimljeni kako, nasmijani i držeći se za ruke, šeću dubrovačkim Stradunom. Ranije je na društvenim mrežama objavio fotografiju s kćeri snimljenu u Grčkoj. Mnogi su tad komentirali da mu Lana jako sliči.

Goran je od 1999. godine u braku s Evom (Ivanom) Vrdoljak s kojom imadvoje posvojenih i jedno biološko dijete. Eva je s vremenom prihvatila i malu Lanu, kojoj je danas 16 godina, što je sama otkrila.

‘Lana je prelijepa i preslatka curica koju sam imala priliku upoznati. Moja djeca je vole. Ali ona nije moje dijete pa prema tome, prestanite mene ispitivati o njoj jer ne mogu razgovarati o djeci čija nisam ja majka’, rekla je tad.

Goran Višnjić ima izvanbračnu kćer Lanu Lourdes Višnjić
Profimedia 

U jednom je intervjuu, u kojem je govorila o veganstvu, otkrila je i da se čuje s Mirelom te da ju je posavjetovala oko prehrane kćeri koja ima autoimunu bolest i kojoj su liječnici, navodi se u intervjuu, htjeli napraviti biopsiju, ali i presađivanje jetre. 

'Čula sam se tada s njezinom mamom i rekla joj da mi je jedan odličan nutricionist rekao da se autoimune bolesti liječe prehranom. Ona se odmah složila i rekla mi da joj se meso i samoj gadi. To je bila baš patnja za tako malo dijete, ali Lana se uspjela izboriti. Sad je veganka, potpuno je zdrava i prekrasna je. Toliko je lijepa', rekla je Eva za Green.hr

Više obiteljskih fotografija Gorana Višnjića pogledajte u galeriji: 

Profimedia, Story arhiva Goran Višnjić s obitelji