Maja Šuput na društvenim mrežama svojih pola milijuna pratitelja redovito časti objavama iz privatnog života, a oni najviše vole kad se u njima nađe njen sinčić Bloom Tatarinov.

Nedavno je nasmijala pratitelje objavivši snimku na kojoj je pokazala kako se Bloom igra sa svojom kanticom, a tom prilikom je pokazala da mališan itekako zna pustiti glas.

'E, Bloomi, tko je glasniji ti ili Tomčićka?', pita ga Maja na snimci, a on joj odgovara glasnim vrištanjem.

'Jel možeš jače?', potaknula ga je pjevačica, a Bloom je pokazao da može. Brzo se javila i Martina Tomčić sa svojim odgovorom i obećala Maji da će požaliti. 

Sad se Maja pohvalila još jednim talentom svog sinčića, a otkrila je i da je dobio svoju prvu diplomu u životu i to iz engleskog.

'I pala je prva diploma u životu. Bloom je dobio prvo priznanje za uspješno položenu prvu godinu engleskog. A prve se pamte', napisala je pjevačica uz niz fotografija Blooma i ponosnog tate Nenada.

Instagram Bloom Tatarinov dobio prvu diplomu

 U komentarima su se brzo zaredale čestitke i pohvale za Blooma.

'Ljepoto, pametnice', 'Bravo maleni Boomiću. Koliko je on sladak ljudi moji... Čestitke tebi i ponosnim, dobrim i pametnim roditeljima koju su ti omogućili da od tako malih nogu širiš vidike. Sretno u novim pobjedama', 'Bravo, maleni', 'Bravo Bloom, čestitke od srca', bili su neki od komentara.

Maja se već ranije pohvalila Bloomovim znanjem engleskog pa je tako objavila slatki video u kojem je pokazala da je mališan odlično razumije.

'Koliko imaš godina?', čuje se kako ga Maja pita na engleskom.

'Dvije', odgovara s osmijehom Bloom i pokazuje prstima broj dva.

Kako su se Maja, Nenad i Bloom zabavljali na Ibizi prisjetite se u galeriji: 

Instagram Maja Šuput, Nenad Tatarinov i Bloom na Ibizi