Nije tajna da se Heather Locklear, nekad poznata kao najljepša plavuša Hollywooda, drastično promijenila i to ne na bolje.

Domaćoj je publici najpoznatija po ulozi u seriji 'Melrose Place' koja ju je proslavila, no posljednjih je godina poznatija po svom nesređenom privatnom životu i neuspješnim plastičnim operacijama.

Kako je Heather Locklear nekad izgledala
Supplied By Globe Photos, Inc / Zuma Press / Profimedia 

2021. se vratila glumi u filmu 'Don't Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story', a fanove je razočarala njena pojava i više se komentirao njen izgled, osobito lice natečeno od botoksa, nego njena izvedba.

Nove fotografije pokazuju da se tu nije puno promijenilo i da je Heather daleko od nekadašnje ljepotice za kojom su ludjeli slavni muškarci, jednako kao i oni 'obični', a fanove je osobito rastužila činjenica da je glumica snimljena kako sjedi na rubu pločnika i djeluje prilično tužno i zbunjeno. Te fotografije možete pogledati ovdje.

Kako danas izgleda Heather Locklear
Profimedia 

Podsjećamo, Heather se 2020., nakon tri godine veze, zaručila sa svojom prvom ljubavi Chrisom Heisserom. Par je prvi put prohodao još 1970. dok su zajedno išli u srednju školu, a više puta su prekidali i mirili se. Heather je u međuvremenu bila udana za Tommyja Leeja od 1986. do 1993. i za Richieja Samboru od 1994. do 2007., a s potonjim je dobila i kći Avu.

Heather Locklear i Chris Heisser prevladali su probleme u vezu
Profimedia 

Heather je tijekom prošlog desetljeća više puta bila uhićena, hospitalizirana i puno vremena je provela na odvikavanju. U veljači 2018. je bila uhićena zbog obiteljskog nasilja i napada na policajca.

Tad se potukla s Chrisom Heisserom i zamalo mu odgrizla komad nosa, a kad je stigla policija, koju je pozvao njen brat, napala je i policajca i udarila ga između nogu, a policajku je izvrijeđala.

Kako se Heather Locklear mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji: 

Profimedia Kako se Heather Locklear mijenjala kroz godine