Hana Huljić se vratila na posao nakon porodiljnog i s ocem Tončijem nastupila na Melodijama Jadrana gdje su izveli njegovu pop misu pod nazivom ‘Misa Mediterana’.

Nakon nastupa pozirala je s roditeljima i pokazala nikad vitkiju liniju manje od godinu dana nakon što je rodila. Njihovu su izvedbu iz publike pratila brojna poznata lica, no u publici se nije našao Hanin suprugPetar Grašo.

Hana Huljić pokazala vitku liniju na Melodijama Jadrana 2023.
Ivo Čagalj/PIXSELL 

No, čini se da su njegovo mjesto zauzeli njegovi roditelji Zoran i Snježana Grašo. Iako se njih dvoje rijetko pojavljuju na javnim događanjima i radije izbjegavaju pozornost koju, kao roditelji jednog od najpopularnijih pjevača u regiji, ipak ne mogu u potpunosti izbjeći, ovaj put su spremno pozirali fotografima, a mama Snježana se veselo smješkala u kameru.

Podsjetimo, Petrov otac bio je uspješan sportaš i s Jugoplastikom je 1971. došao do titule viceprvaka tadašnjeg Kupa europskih prvaka, a godinu dana kasnije istu su titulu osvojili u Kupu pobjednika kupova. On i njegov suigrač Duje Krstulović bili su poznati po davanju nadimaka ostalim kolegama.

Zoran Grašo i Snježana Grašo na Melodijama Jadrana 2023.
Ivo Čagalj/PIXSELL 

U prvoj polovici 80-ih ostvario je i uspješnu trenersku karijeru. Vodio je Jugoplastiku, a kasnije KK Borovo. Devedesetih je godina prešao u ugostiteljske vode i postao vlasnik elitnog restorana u Splitu, no 2019. obitelj ga je odlučila prodati.

Bio je blizak s Oliverom Dragojevićem, koji je pomogao lansirati Petrovu glazbenu karijeru. Naime,Petar je sa samo 16 godina napisao pjesmu 'Boginja' koju je legendarni pjevač izdao 1995. Dragojević ga je ubrzo nakon toga preporučio za klavijaturista grupe Magazin i tako je počelo njegovo dugogodišnje prijateljstvo s Tončijem Huljićem.

Najmanje se od svih članova obitelji Grašo zna o pjevačevoj majci Snježani koja je uvijek bila prvenstveno posvećena obitelji i u dugom i skladnom je braku sa Zoranom.

Više fotografija Zorana i Snježane Grašo pogledajte u galeriji: 

Ivo Čagalj/PIXSELL, Jadran Babić Roditelji Petra Graše, Zoran Grašo i Snježana Grašo