Omiljena domaća voditeljica Antonija Blaće danas sa svojim suprugom Hrvojem Brlečićem slavi poseban dan. Naime, na današnji dan prije osam godina izgovorili su sudbonosno 'da'.

'Tajna sretnog braka je da potpuno zaboraviš da si u braku pa ti skoro prođe godišnjica. Volim te, Hrvoje. PS. ti se vidiš na zadnje dvije fotografije', napisala je voditeljica uz prekrasne prizore s dana vjenčanja.

Inače, Antonija je i ranije za Story govorila o braku s Hrvojem Brlečićem.

'Nekad se pitam 'Je li moguće da smo nas dvoje od svih ljudi na svijetu 14 godina zajedno, osam u braku.... I evo, jesmo. Neozbiljni smo, naš dom je pun vedrine, smijeha, poljubaca. Normalno da imamo svojih mušica, ali nebitne su. Jedino oko čega ćemo se vječno prepirati su situacije u prometu. Mislim, i to prepiranje je sada već postalo smijeh. Naime, uvijek se 'svađamo' oko toga čija je ruta kraća i logičnija'', rekla nam je u ožujku ove godine.

Nedavno su zajedno bili na putovanju u New Yorku, a fotografije je Antonija podijelila na svom Instagramu. Uz Veliku Jabuku, par je posjetio i Miami i Washington.

Više fotografija Antonije i Hrvoja, pogledajte u našoj galeriji. 

Robert Gašpert Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić zajedno su 13 godina, a u braku su od lipnja 2015. godine